Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Döttrarnas glädjetårar – efter jätteskrällen

Foto: V75 Direkt
Foto: V75 Direkt

Det blev en jätteskräll i den tredje avdelningen när favoriten Day Or Night In föll. Istället vann Art On Line tränad av Mikko Aho. 

– Det har varit så himla mycket strul innan det här loppet, det är helt otroligt, säger tränarens dotter IIna Aho i V75 Direkt. 

Det var bäddat för jättefavoriten Day Or Night In, men efter en långsam inledning på loppet så skruvades tempot upp på slutet och då kunde Art On Line avgöra med sin spurt och slog snopet favoriten. 

Loppet inleddes långsamt

Experterna i V75 Direkt var lika förvånade som spelarna. 

– Hästen går förvisso bra hela tiden, men har inte varit i närheten av att vinna i de här sammanhangen på jättelänge, säger Sofia Aronsson i V75 Direkt. 

– Det finns två alternativ, Sofia, antigen körde han för långsamt eller så var hästen inte kry i dag, säger Patric Skoglund och får medhåll av Aronsson. 

”Helt otroligt”

Efter målgång var det känslosamt för Mikko Ahos döttrar IIna och Mirva. 

– Det har varit så himla mycket strul innan det här loppet, det är helt otroligt. Egentligen var det Johnny som skulle köra, men han kunde inte så vi fick leta efter kuskar på banan men det vart perfekt ändå, säger IIna Aho i V75 Direkt och forsätter:

– Han vann precis för tre år sedan med mig på ryggen den här dagen, så det är en bra dag för honom. Jag vet inte vad jag ska säga, säger IIna Aho, tränarens dotter. 

Även hennes syster Mirva, var mycket berörd.

– Jag har inga ord, säger hon. 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!