"Gillar distansen – kan krossa allt"

Foto: / KANAL 75/MVA FOTO

SportExpressens spelredaktion jobbar hårt med att bjuda läsarna på de bästa V75-tipsen.

Redan när startlistorna släpps börjar påläsningen, och under måndagen kommer första tanken från experterna.

V75-1: 

11 Geisha Sund har en tung avslutning att bjuda på. Är åter i Sverige efter en tur till Frankrike och sitter formen där blir hon att räkna med. Inte helt stabil i voltstart, kanske. 9 Indoor Voices hann inte fram på kort distans senast. Lär utmana. 6 Firewire från spets med ny kusk – en kantboll.

V75-2: 

3 Invincible H.C. är en mycket fartfylld häst för klassen, men nu är det ju trav det handlar om. Därmed ingen given vinnare. 6 Euklid A.T. vann utan att förta sig senast och det verkar bra en duglig sort även det. 7 Ribaude hade gärna sett att man hade fått tävla utan skor…

V75-3: 

1 Bryssel kommer att få en hel del spel. Öppnar bra från det här spåret och är säkert väl förberedd. Men åter efter paus och det är ingen given vinnare. 4 Vic de Luxe har ett lurigt läge men här snackar vi om en häst som ofta är underskattad. Gör det kalasbra. 12 West Wing snabb senast!

V75-4: 

5 Hobby de L’Iton är en riktigt kapabel häst. Kommer troligen att tjäna fina pengar under året om det inte strular. Körs av vass driver och är spontant hästen att slå här. 3 Farouk B.R. är en snabb pålle även det. Kommer säkert att sluta långt framme. 6 Velasquez Gar inte heller golvad.

V75-5: 

6 Antonio Trot har sett fin ut med skorna på och han gillar verkligen den här distansen. Timo Nurmos har säkert jobbat hästen rejält och det kan mycket väl vara så att han krossar allt. 2 Tentacles blev det fel för senast, men det är annars en stark rackare. 11 Platon Face outsider.

V75-6: 

Kallblod på Solvalla, inom Dagens Dubbel. Det är inte varje dag. Jag måste plugga på under veckan men 9 Bråtnesfaks kommer med en rad som sticker i ögonen. Kommer i angeläget ärende. 1 Järvsöodin har läget och var snabb efter galopp senast. 14 Art Nökkve med ny kusk.

V75-7: 

Ett öppet lopp vid första anblicken. 9 Stoneisle Ocean är snabb för klassen och kommer säkert att runda många på nytt. 11 Vichy Grif fick ett jobbigt läge men ser man till farten är det säkert ett av de hetare buden. 1 Danseuse d’Am står intressant till och är troligen långt framme.