Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Gick in på sitt konto – och fick en chock

Foto: Girlpower HB/TR Bild

Med 100 kronor kvar på sitt ATG-konto bestämde sig mannen för att lämna in en Top 7 för 96 kronor. 

Några timmar senare kollade han sitt konto – och utbrast: 

– Vad fan är det som har hänt... 

Då en rad favoriter motsvarade förväntningarna på V75-spelet blev utdelningen relativt blygsam på den största spelformen. 

De två största vinsterna i landet kom i stället på spelformen Top 7 – där utdelningen för sju rätt till slut landade på nästan 580 000 kronor. 

En av vinstkupongerna lämnades in för 96 kronor, av en minst sagt chockad storvinnare. 

– Jag sa till min tjej att jag bara skulle gå in och kolla hur det gått med hästarna. Sedan utbrast jag: ”Vad fan är det som har hänt?”. Hon tittade på mig och frågade vad jag menade. Då sa jag att det var någonting bra som hade hänt. När jag tittade på summan tänkte jag att det inte var sant. Det är helt otroligt. Jag behövde verkligen det här, säger han. 

”Det är sånt som inte händer” 

Mannen berättar att det var första gången han spelat på Top 7. 

– Jag hade 100 kronor kvar på mitt ATG-konto och hade aldrig spelat Top 7 tidigare. Så jag tänkte att det var som Harry Boy och att man får se vad som händer. 

– Sedan ringde Hans G Lindskog (ATG:s vinnarkommunikatör) som man hört på tv flera gånger… Han var jättetrevlig. Det är helt otroligt vilken grej! Det är sånt som inte händer, men det hände ju.

”Riktigt gött att åka till jobbet” 

Kanske har mannen sin mamma att tacka också, det var nämligen hon som lärde honom...

– Att man inte vinner om man inte spelar, det har morsan alltid sagt. Det var riktigt gött att åka till jobbet i dag, avslutar han.