Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Generalen spikas i högklassig omgång

ANALYSER OCH SPELTIPS

För fullkomliga startlistor, systemförslag och rankingar, klicka på länkarna nedan (PDF-filer):

Del 1

Del 2 

Bästa spikarna

V75-5: 9 Generaal Bianco

Har gjort två starter i regi Peter Untersteiner, vilket båda slutat med seger. Trots ett bakspår ses han med toppchans igen.

V75-4: 10 Executive Caviar

Var inte på något sätt toppad inför sin senaste start, men avgjorde ändå på ett klassigt vis. Han lär vara rejält framflyttad till denna final.

Spetsdragen

V75-1: 1 Star Advisor Joli

Har lottats till ett optimalt utgångsläge med ett innerspår bakom startbilen varifrån det är bra  chans till ledning runt om. 

V75-2: 4 Tunika

Har nu fått två lopp i kroppen efter en längre tävlingsfrånvaro. Sett till intrycket senast är toppformen nära och i spets är det hästen att slå. 

V75-7: 2 Toddler 

Har visat sig trivas alldeles ypperligt över lång distans och då han kan öppna bra lär Conrad Lugauer ha ledningen i sikte. Lyckas detta ökar segerchansen avsevärt och det givet att strecka. 

Skrällbuden

V75-4: 1 Ethien Du Vivier 

Är snabb ut och från sitt innerspår räknar Christoffer Eriksson med bra spets- och segerchans. Man ställs mot en tuff konkurrent i form av 10 Executive Caviar, men kanske att utgångsläget kan fälla avgörandet?

V75-6: 4 Twister Bi

Under denna rubrik hamnar ytterligare en häst körd av Christoffer Eriksson, denna gång flygmaskinen Twister Bi. Skulle favoriten Propulsion bli snuvad på ledningen kan Twister Bi mycket väl vara först framme för att överta ledningen och i spets finns chansen.

Tänk på att ...

V75-3: 1 Electric Light 

Öppnade väldigt snabbt från just ett innerspår i ett försök till Sprintermästaren och nu står han till med samma förutsättningar.  

V75-7: 12 Alfas Da Vinci

Älskar kvällens förutsättningar med ett lopp över lång distans. Vi tycker dessutom att han står ganska bra till och med minsta klaff rundar han troligtvis samtliga.