Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Går inte att lita på – men farlig felfri

Foto: / FOTO: LARS JAKOBSSON/KANAL 75

SportExpressens spelredaktion jobbar hårt med att bjuda läsarna på de bästa V75-tipsen.

Redan när startlistorna släpps börjar påläsningen, och under måndagen kommer första tanken från experterna.

Här är JONAS NOREENS första tankar inför V75 på Jägersro den 2 december. 

V75-1

Notera att skor på gäller för alla. I V75-1 ska treåringar försöka hålla undan 20 meter för fyraåringar. 6 Spickleback Face har utan tvekan kapacitet för att vinna loppet. Inte helt att lita på men felfri är han med i striden. 7 Deimos Racing blir att räkna med. 2 Neelix är inte heller slagen på en bra dag.

V75-2

5 Man of Steel är en segervan herre som har inlett starkt, med blott en förlust. Bra läge bakom bilen gör honom till ett hett segerbud. 7 Cash Valley måste jag kolla upp mer under veckan. Men onekligen ser det bra ut gällande resultaten. 11 Doyoucash In är V75-härdad och kanske en luring.

V75-3

Bara nio hästar tävlar i silver vilket känns tråkigt. Skulle 5 Angle of Attack komma till ledningen har han visat många gånger att han stormtrivs. Men 4 Pajas Face som startar invändigt är dessvärre snabb från början också. 8 Trinity Lux är outsidern vid för högt tempo.

V75-4

Uppfödningslöpnigen för de tvååriga hästarna som kommit längst. Jag är förtjust i 4 Global Welcome. Kanske hade det varit bättre med medeldistans, men jag tror att han slåss om segern ändå. 3 Smokin Joe är ett hemmahopp med rejäl vinstchans. 1 Attraversiamo är fartfylld.

V75-5

Det här känns som ett öppet lopp vid första anblicken. 2 Fidagu U.R. kan starta fort och det är en viktig egenskap i jämna lopp. Säkert långt framme igen. 6 Pacific W.F. är inte heller dum för klassen och ska räknas tidigt. 7 Platon Face är väldigt stark och kommer troligen sluta i striden.

V75-6

7 Apapmand är en härlig häst som vet vad sitt jobb går ut på. Med en lyckad start känns han spännande. Men här kan nog många vinna. 3 Malkin är stark om formen sitter där och 9 Sobel Conway är ju van att möta tuffa hästar. Måste dock gå med skorna på nu ska man tänka på.

V75-7

3 Dante Boko startar tätt nu. Kommer att laddas för ledningen och väl i spets ska han ses som ett hett bud. 4 Cruzado Dela Noche var jättebra i comebacken och kommer att vara ännu bättre nu. 6 Caid Griff kommer det att ”stimmas” om en hel del. Sett fin ut som fastlåst i sina senaste lopp.

 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!