Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Galopperade senast – nu tar han revansch

Foto: MA / MVA Foto

SportExpressens spelredaktion jobbar hårt med att bjuda läsarna på de bästa V75-tipsen.

Redan när startlistorna släpps börjar påläsningen, och under måndagen kommer första tanken från experterna.

Här är FREDRIK EDHOLMS tidiga tankar inför V75 på Solvalla 28 september. 

V75-1:

6 Ike Schermer är en vinnartyp och det är inte otänkbart att han kan köra sig till spets då trion 8 Majestic Man, 10 Burning Man och 12 Guillaume Boko har sämre lägen.

V75-2:

3 Campo Bahia galopperade som storfavorit i Derbyt. Nu laddar man om mot Europaderbyt istället och det ser ut som en passande uppgift på papperet. Spik.

V75-3:

3 Betting Gangster blev störd till galopp senast och gick strålande efteråt. Givet streck nu. Den finske gästen 7 Graceful Swamp föregås av gott rykte och utmanar.

V75-4:

14 Makethemark är givetvis bästa hästen men tilläggen är många och det kan bli långt fram. Tycker att 2 Valiant Dream och 3 Mellby Granat ska räknas tidigt.

V75-5:

Det är ju i Klass II-finalen det brukar skrälla. 4 Highspeed Dynamite blir favorit? Timo Nurmos duon 5 Deede Star och 10 Istanbul Boko kan båda slåss om segern. Gardera!

V75-6:

2 Reverend Wine har formen på topp och det bästa läget. 4 Marrakesh är högkapabel och räknas. 6 All Star lär man gå all in på nu vad det gäller balans och utrustning.

V75-7:

En högklassig Silverfinal avslutar. 3 Milliondollarrhyme är mitt förstaval. Men 1 Partizan Face, 2 Global Unbdecided och 5 Gina Schermer är inga duvungar man skojar med.