Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Galna V86-vinsten: ”Känns otroligt kul”

Foto: Lars Jakobsson / TR Media
Foto: LARS JAKOBSSON / TR BILD / TR Media

Blott fyra system fixade åtta rätt under gårdagens svårlösta V86-omgång. 

Ett av systemen knåpades ihop av Daniel ”Dajja” Berglin – vars system drog in 249 000 kronor per andel. 

– Det är sådant man drömmer om när man håller på med sånt här, säger han. 

Daniel Berglin är till vardags spelansvarig på ICA Kvantum Lillänge i Östersund, men lämnar även in system åt Café Brasco på ATG Tillsammans. 

Något som under onsdagskvällen slutade med en sanslös succé. 

Den skicklige spelaren var nämligen en av få som fixade åtta rätt – och drog totalt in 2,4 miljoner kronor. Varje andel kostade 2 500 kronor, och blev värda 249 000 kronor styck. 

– Det känns otroligt kul att vinna miljoner. Det är sådant man drömmer om när man håller på med sånt här, säger Daniel Berglin. 

Hur har responsen varit? 

– Det har varit många glada tillrop. Framför allt i chatten. Det är jättemånga som gratulerat så det är jättekul. 

”Tänkte att det var dags nu” 

Systemet byggde han runt att spika Ready Lane och Merrit i de två avslutande avdelningarna. 

– Det var ett riktigt ”tv-system”. Ready Lane har jag jagat tidigare, jag vet hur bra han är när han fungerar. Även Merrit har jag jagat ett längre tag. Jag har tät kontakt med Djuse och han har varit jäkligt uppåt hela tiden. Jag tänkte att det var dags nu. Vilket det var, säger han. 

Är det här din största vinst? 

– Jag har vunnit mer pengar. Men det här är största vinsten per andel. Jag har varit dragit in 25 miljoner på V75 och V86 de senaste sex åren. Jag tror att detta är den fjärde största Tillsammans-vinsten någonsin på V86. 

V75-tipsen: ”Han är bästa spiken” 

På lördag avgörs V75 på Axevalla, då bjuder Daniel Berglin på en spik och ett skrällbud. 

– Bästa spiken är Velvet Gio i sjätte avdelningen. Han var riktigt bra när han vann sina guldlopp i oktober och november. Dessutom kommer han från en bra tid i Frankrike bakom sig. Jag tycker han står sig i klassen och borde ha bra chans. 

– Sedan har jag gått och väntat på Micro Vick (V75-4). Han var riktigt bra som tvåa i Kalmar och i Diamantstofinalen i skymundan.