Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Fredrik, 47, drog in 2,8 miljoner kronor

Fredrik Källström Foto: Privat
Foto: Privat

Direkten Spel i Bollnäs är en av Sveriges mest framgångsrika spelbutiker. 

I lördags levererade butiken igen. 

Det efter att Fredrik Källström, 47, dragit in 2,8 miljoner kronor på V75.

– Folk är jätteglada, säger han. 

Det blev en stor spridning på miljonerna när V75 i lördags avgjordes på Solänget. 

Flest pengar av alla drog dock Fredrik Källström, 47, in. 

Han äger tillsammans med sin fru spelbutiken Direkten i Bollnäs, och sålde där ett andelsspel vars totala utdelning landade på 2,8 miljoner kronor. 

– Det är nog en av de större som vi dragit in på ett bolag. Sedan ligger vi ju också i topp i Sverige bland de som vinner mest på trav. Förstaplatsen jagar vi fortfarande, även om det är svårt att nå hela vägen. Spurten är inledd. Förhoppningsvis kan vi klättra, säger han. 

Vad är nyckeln bakom era framgångar? 

– Vi är några stycken som gör andelar, där den ene kanske pluggar lite mer samtidigt som jag mer går på vad jag sett. Vi har säkert en 8-10 stycken V75-system varje omgång, någonting för alla. 

”Stod 40 personer i kö” 

Varje andel kostade 102 kronor, vilket gjorde att det i söndags stod folk på kö utanför butiken för att hämta ut sin vinst på 27 500 kronor. 

Totalt var det 104 personer som köpt en andel i systemet. 

– Nu var inte jag här i går, men det var 40 personer i kö direkt vid öppning. Folk är jätteglada och eftersom det är ett billigt system är det många äldre som köper, som tycker det är lagom att lägga en hundralapp, säger han och fortsätter: 

– Det var bland annat en dam som var inne, hon hade köpt två andelar, en till sig själv och en till sin son som hjälpt henne med datorn. När sonen kom in hade han sagt: ”Det var den bästa timlönen jag haft någon gång”. 

”Då har hela stan fått reda på det” 

Att då och då dra in lite större vinster menar Fredrik Källström är viktigt. 

– Det är ju en liten stad och har 104 stycken vunnit hinner hela stan få reda på det innan klockan slår midnatt samma dag. Så det är viktigt att få in sådana här vinster i bland.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!