Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Forsberg: ”Jag är i chock fortfarande”

Foto: ALEX LJUNGDAHL
Silver Bullit och kusken William Ekberg
Foto: Jenny Rehnman / TR Bild / ©Jenny Rehnma

Hockeyprofilen Tobias Forsberg ska gifta sig.

Vännerna ordnade så att han fick gästa studion i V75 Direkt.

– Jag har många minnen från att springa runt i vinnarcirklar, säger Tobias Forsberg i V75 Direkt

Tobias Forsberg tvingades tyvärr avsluta hockeykarriären efter en otäck olycka där han blev förlamad. Numera arbetar han som hockeyexpert på C-More. Under dagen kunde man se på Twitter hur Leksands fans hyllar sin hjälte. 

Varför idag? Jo det är Tobias svensexa.

En rejäl överraskning

Forsberg fick sig en rejäl överraskning av sina vänner. Efter V75-1 fick han kliva in som gäst i V75 Direkts studio på TV12. Forsberg har varit travintresserad ända sedan han var liten och tyckte upptåget var mäktigt.

När Per Skoglund från V75 Direkt frågar vad han tänkte när kompisarna berättade att han skulle få vara med svarar Forsberg

 – Först och främst så är jag i chock fortfarande. När de berättade att jag skulle vara med trodde jag inte det var sant. 

Han berättar vidare att han är uppfödd med travet

– Jag har många minnen från den tiden när man var liten. Från kongressen på Solvalla och springa runt i vinnarcirklar. Jag sitter och kollar på er i studion, att få sitta här är surrealistiskt.

Karriärens första seger på V75

I den först avdelningen på V75 skrällde 23-årige William Ekberg med Jörgen Westholm tränade Silver Bullit. Efter en utdragen körning mellan Ulf Ohlsson och Erik Adielsson uppenbarade sig en lucka invändigt för den unga kusken som kunde spurta till seger. 

– Jag vet inte vad som hände, jag har nog inte tagit in det än. Med den här hästen också. Jag är tacksam att ägarna och Jörgen tror på mig, sa en lycklig Ekberg i vinnarcirkeln.

Silver Bullit var en rejäl skräll och endast spelad till fem procent på V75. Tvåa i loppet slutade en tapper Leave Your Sox On med Mika Forss i sulkyn och trea kom Björn Goop med Mister Donald.