Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Fräcka miljondraget – inför V86-jackpotten

Foto: Mikael Rosenquist / TR Media

Det är jackpot på V86 för andra veckan i rad och hela 16 miljoner kronor väntar en eventuell ensam vinnare. 

Flera av Expressens experter hittade åtta rätt förra veckan. 

Julia Björklund var en av dem och nu siktar experten på repris i kväll.

– Det ser ut att bli en spännande omgång och flera av förhandsfavoriterna riskerar att få det tufft, säger hon.

Solvalla och Jägersro delar på värdskapet i kväll och Julia Björklund har hittat en häst att bygga systemet kring på den södra banan.

2 Virgin Maiden har spetsläge över kort distans på hemmabanan. Förutsättningarna ser helt enkelt perfekta ut och stallet tror på toppchans. I en omgång där enkelstrecken är svårfunna kommer starkaste singelstrecket direkt i V86-1.

– En annan häst med bra spetschans är 1 Hurricane River i V86-2. Han måste med på kupongen och kan till och med vara ett spikförslag då han är van att möta att möta tuffare motstånd än han möter ikväll. Hade blivit vaccinerad inför senaste starten och räkna med att han är bättre nu än senast. Kommer definitivt ge den stora favoriten 2 Payet D.E. en match.

Var hittar du miljondraget?

9 Digital Download är så gott som ospelad i V86-4. Fyraåringen väntar fortfarande på första segern, men har presterat riktigt bra i loppen, och det borde vara dags för henne snart. Att hon nu troligen ska få på sig ett helstängt huvudlag känns väldigt intressant.

ANNONS: Spela V86 med Julia Björklund

ANNONS: Julia Björklunds V86-system 

ANNONS: Julia Björklunds Jackpotsystem 

ANNONS: Redaktionens Jackpotsystem