Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Försvaras innerspåret ökar chansen rejält

Foto: MIKAEL ROSENQUIST / TR BILD / TR Media

Travexperten Anders Nilsson har Jägersro som hemmabana. 

Här Nilssons tankar inför tisdagens V64-tävlingar. 

HETASTE SNACKISARNA UNDER KVÄLLEN

OSCAR L.A.

Jag tycker att hästen står för klassen i V64-inledningen och via tidig ledning gäller sedan toppchans till seger. Det blir spik!

RUN BRODDE RUN

Han har ett intressant utgångsläge och försvaras innerspåret till ledning ökar chansen rejält i den fjärde V64-avdelningen.

LOVELEY LASSE

Han har ingen vacker resultatrad, men formen är bättre än så. Kan vara värd att se upp med i V64-3!

En sund spik att inleda med

DAGENS BÄSTA

5 Oscar L.A. (V64-1, lopp 4) är en segervan Ready Cash-son som tagit elva segrar på 22 starter hittills. Som jag läser loppet kan han sitta i ledningen tidigt och sedan ska det i så fall vara en toppchans. Tycker att han är en sund spik att inleda med!

Resurser som räcker för vinst

DAGENS CHANSNING

7 Corniglia (V64-2, lopp 5) galopperade bort sig i sin comeback senast vilket gör raden lite tveksam, men vi vet sedan tidigare att det finns bra fartresurser i hästen. Skulle Corniglia gå felfritt i kväll blir hon att räkna med!

Jag tror att segern uteblir igen

DAGENS AVSLAG

1 Delma (V64-3, lopp 6) börjar från ett trivsamt innerspår och får säkert en bra position i loppet. Men hästen är trots allt segerlös ännu så länge i karriären och jag tror inte att man kommer att ändra på den saken trots det fina utgångsläget.