Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Första tanken: Han har vettig segerchans igen

Foto: TR Media

SportExpressens spelredaktion jobbar hårt med att bjuda läsarna på de bästa V75-tipsen.

Redan när startlistorna släpps påbörjas läsningen, och under måndagen kommer första tanken från experterna.

Här är JONAS NOREENS tidiga tankar inför V75 på Hagmyren 15 september. 

V75-1

7 Västerbo Pokerface var det en hel del surr om inför kvalen till Derbyt. Kan bättre än vad han visade då och är ett givet segerbud i V75-inledningen. Hur lyckas man i starten? 9 Hector Boko har bra fart för klassen och 2 Hungarian Hortwax är på gång som det verkar.

V75-2

2 Amanda Rose är en väldigt segervan gäst, måste jag givetvis kolla upp noga under veckan. Om nu inte hon är ”stenklar” ser det ut att vara många om budet. 9 Linda’s Girl är stark, 8 Dealwithakiss alltid spännande och 14 Ellieann gör det ju bra hela tiden.

V75-3

5 Ural svek på V75 näst senast. Kanske blev det för täta starter efter comebacken då? Ural var tillbaka senast och vann då säkert. Kapabel för klassen. 2 Yankee Boy är van tuffa sällskap och måste passas från ett fint utgångsläge. 10 Marvelous räknas vid tempo.

V75-4

Ett kallblodslopp där inget känns givet vid en första blick på startlistan. Här blir det lopparkivet en del... 12 U.R.Faxe kommer att bli hårt spelad men det är ingen jag litar på helt. 15 Bellfaks är bra felfri och en riktig skräll kan 5 Lykkerus vara då han är snabb.

V75-5

Vad ska man säga om utvecklingen på 3 Antonio Tabac? Grymt tränarjobb var ordet! Med tanke på hur han ser ut för dagen bör det återigen vara en vettig segerchans. 2 M.T.Joinville bara måste ju få vinna lopp snart, lite snack om barfota runt om senast. Nu då? 8 Moni Viking ingen bluff.

V75-6

2 Volstead har fin form och både läget, distansen och kusken passar. Borde vara med i striden men ingen som jag spontant känner för att spika. 11 Heavy Sound är ju vrålsnabb om han fungerar, men frågan är om han hinner fram? 1 Charrua Forlan laddas.

V75-7

2 Volocity de Vie har inte alltid travet med sig men är så fallet är det klart att ekipaget kommer att vara med i avgörandet. 10 Tesio är mycket stark men hade säkert gärna sett ännu längre distans. 5 Born Unicorn kan mer än vad han på slutet visat.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!