Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Första tanken: Han har toppchans – jag spikar

Foto: TR Media

SportExpressens spelredaktion jobbar hårt med att bjuda läsarna på de bästa V75-tipsen.

Redan när startlistorna släpps börjar påläsningen, och under måndagen kommer första tanken från experterna.

Här är ESKIL HELLBERGS tidiga tankar inför V75 på Åby 15 december. 

V75-1: 

2 Velvet Gio gjorde ett osannolikt lopp som trea i Halmstad efter inledning i tredjespår första 700. Han backade sig sist och flög fram över upploppet. Senast var han starkast trots ett lopp utvändigt ledaren varvet kvar. Det ser ut som en toppchans. Spik.

V75-2:

3 Arch Lane tippas i Klass 11. Om man garderar loppet ska 4 Silent Hill och 10 Farlander Am med på lappen.

V75-3: 

1 Nadal Broline fick välförtjänt utdelning senast. Han var bra med från början och vann med sparade krafter. Det är inte säkert att han kan hålla ut 4 Västerboonthenews från början men det är få hästar med i loppet och segerchansen är stor.

V75-4: 

11 Amerindienne galopperade bort segern i debuten. Därefter har det blivit fem raka triumfer. Trots spåret får han tipset. 3 Velten Versailles och 2 Sato ska med på lappen.

V75-5: 

3 Catch My Love har varit ute i tuffa sällskap under säsongen och har varit kanonbra i skymundan i de senaste starterna. Dags för retroaktiv utdelning på lördag?

V75-6: 

Det är många om budet i V75-6. 5 Martin De Bos har bra grundkapacitet och får utgångstipset.Han garderas dock tidigt. Veckans helgardering i vår podd?

V75-7: 

5 Vischio Holtz är stentuff och tippas trots tråkig rad i avslutningen. 8 Hawk Cliff är rejäl och ett bud trots spåret. 2 Tuxedo Bi vinner ofta  och ska räknas trots att han står tufft inne i loppet. 11 Magic Happens är i toppform.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!