Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Första tanken: Han blir svår att stoppa

Foto: TR Media/KANAL 75

SportExpressens spelredaktion jobbar hårt med att bjuda läsarna på de bästa V75-tipsen.

Redan när startlistorna släpps börjar påläsningen, och under måndagen kommer första tanken från experterna.

Här är JONAS NOREENS tidiga tankar inför V75 på Bjerke 17 november. 

V75-1

V75 på Bjerke i Norge på lördag alltså. Omgången ser ut att börja snällt då 3 Ferrari B.R. kommer ut. Han har lopp i kroppen och är ju oerhört bra när han tävlar som han ska. Ser ut att bli svårstoppad helt enkelt.

V75-2

En del hästar som jag inte kan utan att ha pluggat, tur man ska gräva i arkivet i veckan! Spontant verkar 3 Velvatter vara bra och stark. Måste ha hyfsad chans från ett bra läge. 5 Tokarev kommer att gå framåt med lopp i kroppen.

V75-3

5 Global Trustworthy var väldigt fin i sin comeback. Timo Nurmos kan det där med att träna så hästarna inte behöver lopp i kroppen. Den andra som sticker ut är ju 10 Lionel som var jätteduktig i ”VM-Loppet” senast.

V75-4

Öppet vid första kollen. 6 Goldstile vet jag har bra kapacitet och det gäller även 8 Faust Boko. 10 Baxo Epice kan spurta fint med rätt resa. Frågan är hur bra 1 Bad Nite Call Saul är? Raden ser onekligen trevlig ut. Svårt…

V75-5

3 Tropicana Ås är snabb bakom bilen och hanterar distansen om hon håller sig någorlunda lugn, ändå ingen som jag litar på helt. 5 Happy Steel gör det kanonbra hela tiden. Och 1 Normandie Royal var finfin på Solvalla nyligen.

V75-6

En del fina fyraåringar i V75-6. 4 Vainqueur R.P. står bra till bakom bilen och gör fina lopp för det mesta. 9 Giveitgasandgo har gott om fart, det har vi sett förut. 6 Gretzky B.R. har bra rykte, många om budet spontant.

V75-7

2 Promo Kemp är hårt inne på pengarna men inte på fart. Öppnade tufft på Åby men vann ändå och höll då emot en bra häst. Siktar på spets runt om. Lurigt bakom men 3 Masterglide och 5 Rapide Frecel är heta utmanare.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!