Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Formstarkt sto är ett tidigt streck

Foto: OLLE SPORRONG

Veckans första V64-omgång avgörs på Mantorpstravet.

Den bästa spiken är en tuff treåring från Robert Bergh.

Lycka till!

Bergh har starkaste treåringen

Dagens bästa

4 Dream Sensation (V64-5) har vunnit två av sex lopp i karriären. Senast försökte han kvala in till Kriteriet men fick sina chanser spolierade redan bakom bilen. Hästen har tidigare brottats mot några tuffa motståndare och går ner lite i klass här. Främst galopp emot, men jag tror på felfritt och toppchans!

Visade upp full form vid segern

Dagens chansning

3 Julietta Doc (V64-2) var ute i ett juniorchanslopp senast och gick ifrån på ett bra sätt till en enkel seger. Stoet kommer med full form och från ett bra utgångsläge är hon ett tidigt streck för mig. 

Relevanta intervjun

Markus B Svedberg om 7 Kimi di Quattro (V64-6, DD-2):

– Han var inte som bäst senast men känns bra hemma i träningen. Det är en bra häst i grund och botten som bör stå sig bra mot detta motstånd. Vi har en duktig kusk men ett tråkigt läge. Jag tycker han är en av de som kan vinna. Jag ändrar lite i balansen men har inte bestämt exakt hur det blir. Antingen barfota för första gången eller nya skor, säger Markus B Svedberg.