Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Miljondraget på V75 – efter nya vinstsuccén

Foto: Malin Albinsson / TR Media / Malin Albinsson
Foto: ANNA-KARIN NILSSON

Expressens redaktion har tipsformen på topp och satte full pott på två andelssystem på V86 i onsdags. 

Eskil Hellberg satte åtta rätt på sitt Premiumsystem och drog in 66 000 kronor. 

Nu bjuder han på på ett miljondrag från den här veckans Premiumguide. 

– Draget håller god V75-klass, säger han. 

ANNONS: Här kan du köpa en andel i expertens Premiumsystem 

I Expressen Premium får du varje onsdag och fredag allt du behöver inför V86 respektive V75 i en omfattande analys signerad Eskil Hellberg och David Neves. I onsdags satte även Premium-laget åtta rätt, och systemet som endast kostade 2 240 kronor att lägga spelade in hela 66 000 kronor. Vinsten per andel blev 5 501 kronor. 

– Vi lägger ner enormt mycket tid på våra Premiumguider inför V75 och V86, så det är kul när det ger betalt. Nu hoppas vi på ny succé i dag, säger Eskil Hellberg. 

Kan du bjuda på något drag från lördagens Premiumguide? 

– 7 Global Agreement (V75-3) håller god V75-klass. Han kunde inte plocka ned Nairajah senast, men svarade för en bättre prestation. Han gick tidigt till attack och tog positionen utvändigt ledaren.  Global Agreement avslutade sista 1 500 efter 1.13,6 och övernattningen fungerade bra senast och borde inte vara något problem. Det blir debut i amerikansk vagn och Global Agreement är spelad i underkant och kommer med i A-gruppen, säger Eskil Hellberg.   

ANNONS: Här kan du köpa en andel i expertens Premiumsystem 

Björklunds drag: ”Båda är givna” 

Även Julia Björklund satte sitt V86-system i onsdags. Ett system som gav 6 630 kronor i vinst per andel. Nu siktar hon vidare inför lördagens tävlingar. 

På lördag är det sedan Gävle som bjuder på en intressant V75-omgång. Vilka hästar får man inte missa Julia? 

– Jag ser verkligen fram emot att se Anders Eriksson göra V75-debut som tränare med sin 4 Global Above All i V75-3. Hästen har minst rutin i fältet men är under fin utveckling. Har nu två lopp i kroppen och gick ett starkt slutvarv ute i spåren senast. Utgångsläget är betydligt bättre nu och jag tycker att hästen är förvånansvärt lite spelad i nuläget.

– Sedan var ju 3 Jareth Boko helt enorm senast.  Är han lika bra igen så kan det räcka hela vägen i V75-1, när de tuffaste motståndarna startar från svåra lägen. Båda hästarna är givna på mina system, säger Björklund.

ANNONS: SPELA V75 MED JULIA BJÖRKLUND

ANNONS: JULIA BJÖRKLUND V75

ANNONS: EXPRESSEN PREMIUM V75