Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

”Flera av favoriterna har perfekta förutsättningar”

Julia Björklund tror på Pastorns LadyFoto: LARS JAKOBSSON / TR BILD
Julia Björklund är en av SportExpressens travexperterFoto: ANNA-KARIN NILSSON

Ikväll är det dags för V86 – och det finns mycket pengar i potten.
Ta rygg på Expressens travexpert Julia Björklund som är i stimmet.
– Det ger alltid positiv energi att sätta full pott, säger hon.

Det är superjackpot på V86 ikväll och enorma 26 miljoner kronor väntas finnas i åttarättspotten. Expressens travexpert Julia Björklund kommer från vinst då hon spelade in 78 000 kronor på V75 i söndags. 

- Andelsköparna fick ut drygt 1 500 per andel på satsade 264 kronor. Det ger alltid positiv energi att sätta full pott och jag hoppas att det smittar över på V86 ikväll, då spelläget är lysande.

”Inget lätt nöt att knäcka”

V86-spelet har varit otroligt svårt den senaste tiden och ingen har lyckats hitta alla rätt de två senaste veckorna. Därav finns det extramiljoner att spela om ikväll när Bergsåker arrangerar saxbana med Solvalla.

- Som vanligt är V86 ingen lätt nöt att knäcka, men jag tycker ändå att kvällens omgång på förhand ser något mer lättlöst ut än det har gjort den senaste tiden. Det är flera favoriter som har perfekta förutsättningar och är tänkbara spikar. Både 3 Van Gogh Z.S. (V86-5) och 2 Pastorns Lady (V86-4) ser ut att ha bra chanser att kunna leda sina lopp runt om. 

Expressen har öppnat upp två stora specialsystem till kvällens spelvärda omgång, ”Expressen Julia Jackpot” och ”Expressen Jackpot”. Systemen lämnas endast in en gång och Eskil Hellberg tillsammans med Jonas Noreen är hjärnorna bakom det senare.

Spela med SportExpressens experter

EXPRESSEN JULIA V86  

EXPRESSEN JULIA JACKPOT

EXPRESSEN JACKPOT