Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Andelsspel: Ta chansen och spela med våra travexperter

SportExpressen har Sveriges vassaste travredaktion. 

Formen är lysande och 6,5 miljoner spelades in lagom till semestern. 

Du som läsare har chansen att spela tillsammans med de meriterade tipparna.

Se alla våra andelsspel till såväl V75 som V86 nedan. 

SportExpressens andelsspel med experterna från tidningen har varit mycket omtyckta. 

SportExpressen erbjuder andelsspel för alla plånböcker, med andelar som kostar allt mellan 50 till 900 kronor, och konstruerade av en mängd olika experter och profiler. 

ANNONS: Spela med experterna på V75 

ANNONS: Spela med experterna på V86 

En läsarservice

Andelsspelen är en service för dig som läsare och säljs i samarbete med externa partners. Det finns flera olika upplägg att välja mellan.

Klicka på länken till de olika systemen för att komma till just den lagsidan du önskar. Klicka sedan på den gröna rutan ”Köp andel” och bekräfta ditt köp. Innan andelsköpet kan slutföras måste du ha loggat in på ditt ATG-konto eller registrerat dig som ny kund.   

Observera att om det är flera spelomgångar under veckan kommer automatiskt omgången närmast på tur upp. Du kan ändra omgång genom att vara inloggad på lagsidan och ändra i rull-listan uppe till vänster.

Andelsspelen finns till de stora spelformerna V75 och V86 och du kan även växla mellan dem genom att klicka på loggan för respektive spelform.   

Många olika upplägg

SportExpressen erbjuder andelsspel för alla plånböcker och konstruerade av en mängd olika experter och profiler. Här följer en mer detaljerad presentation av vilka ni kan välja att spela tillsammans med.

ANNONS: Spela med experterna på V75 

Redaktionens system 

Travredaktionen bestående av Pär Gustafsson, Eskil Hellberg, Fredrik Edholm och Tom Parneborg lägger varje vecka ned åtskilliga timmar på allt från analys till intervjuer inför veckans omgångar. Redaktionens system finns i olika prisklasser och risknivåer bygger på redaktionens gemensamma tips och är för dig som vill ha en större andel i ett slagkraftigt system.

26 juni 2022 spelade Fredrik Edholm in över 6,5 miljoner till andelsköparna. De som köpt en andel i ”Expressen – Redaktionens stora” fick 59 451 kronor tillbaka (530 kr per andel), de som köpt in sig i ”Expressen – Chanssystemet” fick 54 998 kronor tillbaka (220 kronor per andel) och andelsköparna i ”Expressen – Redaktionens Lilla” belönades med 21 398 kronor per köpt andel (50 kronor per andel). 

ANNONS: Köp en andel i experternas stora system 

ANNONS: Köp en andel i ”Expressens Maxade System” 

ANNONS: Köp en andel i ”Edholm special” till V86 

Podcasten systemet

Eskil Hellberg och gäster ”käbblar” varje vecka ihop ett slagkraftigt V75-system i podcasten Systemet. 

ANNONS: Spela med experterna på V75 

Redaktörens val

Expressens travredaktör Jonathan Larsson är intresserad av sport i allmänhet och trav i synnerhet. Varje lördag kan du köpa en andel i hans V75-system som spelas för att vinna stora pengar.

Största favoriten spikas sällan – eller aldrig.

ANNONS: Spela med experten på V75 

Julia Björklund

Julia Björklund är ett av SportExpressens senaste nyförvärv till tipsredaktionen. Hon har under de senaste åren jobbat som tipster inom travspel i olika former och har sedan några år tillbaka varit en framgångsrik spelläggare på ATG Tillsammans.

ANNONS: Spela med experten på V75 

Magnus Nygren

Hockeyproffset Magnus Nygren deltar i V75-panelen i Expressens fredagsbilaga och är en återkommande gäst i Expressens V75-podcast Systemet. Magnus Nygren har flera storvinster bakom sig, är delägare i derbytvåan Chianti och har ett brett kontaktnät inom travet.

ANONNS: Spela med experten på V75 

Fredrik Pettersson Wentzel

Fredrik Pettersson Wentzel är en f.d hockeymålvakt som sadlat om till Traventusiast. Fredrik är alltid påläst och nu har du möjlighet att delta i hans V75-system!

ANONNS: Spela med experten på V75