Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Andelsspel: Ta chansen och spela med våra travexperter

SportExpressen har Sveriges vassaste travredaktion. Och du som läsare har chansen att spela tillsammans med de meriterade tipparna.

Se alla våra andelsspel till såväl V75 som V86 nedan. 

SportExpressens andelsspel med experterna från tidningen har varit mycket omtyckta. 

– Vi ser en stor efterfrågan att spela tillsammans med våra experter och hoppas att kunna erbjuda fler vinnande andelsspel till ännu fler deltagare, säger Expressens sportchef Pär Andersson. 

SportExpressen erbjuder andelsspel för alla plånböcker, med andelar som kostar allt mellan 50 till 900 kronor, och konstruerade av en mängd olika experter och profiler. 

ANNONS: Spela med experterna på V75 

En läsarservice

Andelsspelen är en service för dig som läsare och säljs i samarbete med externa partners. Det finns flera olika upplägg att välja mellan.

Klicka på länken till de olika systemen för att komma till just den lagsidan du önskar. Klicka sedan på den gröna rutan ”Köp andel” och bekräfta ditt köp. Innan andelsköpet kan slutföras måste du ha loggat in på ditt ATG-konto eller registrerat dig som ny kund.   

Observera att om det är flera spelomgångar under veckan kommer automatiskt omgången närmast på tur upp. Du kan ändra omgång genom att vara inloggad på lagsidan och ändra i rull-listan uppe till vänster.

Andelsspelen finns till de stora spelformerna V75 och V86 och du kan även växla mellan dem genom att klicka på loggan för respektive spelform.   

Många olika upplägg

SportExpressen erbjuder andelsspel för alla plånböcker och konstruerade av en mängd olika experter och profiler. Här  följer en mer detaljerad presentation av vilka ni kan välja att spela tillsammans med.

ANNONS: Spela med experterna på V75 

Redaktionens system 

Travredaktionen bestående av Bengt Adielsson, Eskil Hellberg, Fredrik Edholm och Jonas Noreen lägger varje vecka ned åtskilliga timmar på allt från analys till intervjuer inför veckans omgångar. Redaktionens system finns i olika prisklasser och risknivåer bygger på redaktionens gemensamma tips och är för dig som vill ha en större andel i ett slagkraftigt system.

Redaktionens stora system har haft flera fina storvinster, blanmd annat drygt 23 000 kronor/andel i april och drygt 19 000 i december.

Podcasten systemet

Eskil Hellberg och gäster ”käbblar” varje vecka ihop ett V75-system med en aktuell gäst. Podcastens lag gick 578 087 kronor plus under 2018 

ANNONS: Spela med experterna på V75

Live-systemet

Expressens Live-system bygger till stor del på den allra senaste informationen och komponeras ihop av den expert som guidar läsarna genom livebevakningen av V75. Häng med i live-snacket och köp en andel i systemet.

Julia Björklund

Julia Björklund är SportExpressens senaste nyförvärv till tipsredaktionen. Hon har under de senaste åren jobbat som tipster inom travspel i olika former och har sedan några år tillbaka varit en framgångsrik spelare på ATG Tillsammans.

ANNONS: Spela på V75 med experten 

Magnus Nygren

Hockeyproffset Magnus Nygren deltar i V75-panelen i Expressens fredagsbilaga och är en återkommande gäst i Expressens V75-podcast Systemet. Magnus Nygren har flera storvinster bakom sig, är delägare i derbytvåan Chianti och har ett brett kontaktnät inom travet.

Expressen och Untersteiners

Tv-magasinet Untersteiners, med Eskil Hellberg samt Peter och Johan Untersteiner, är mycket populärt. Far och son Untersteiner är dessutom frekventa gäster i Expressens kuskpaneler. Det här systemet bygger Eskil Hellberg utifrån de inspel som far och son kommer med.