Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Finske gästen har radat upp segrar

Foto: Maria Holmén / Tr Bild

SportExpressens spelredaktion jobbar hårt med att bjuda läsarna på de bästa V75-tipsen.

Redan när startlistorna släpps börjar påläsningen, och under måndagen kommer första tanken från experterna.

Här är FREDRIK EDHOLMS tidiga tankar inför V75 på Eskilstuna.

V75-1

Det kan säkert kosta en del att komma till ledningen för 8 Chapuy, men likväl är det ett givet segerbud trots läget. Motståndet är inte det värsta för klassen. 5 Malkin går säkert framåt med förra loppet. 7 Sir Henry P.Hill är kapabel, distansen är ett frågetecken.

V75-2

Öppet stolopp. 6 Bansky har inte vunnit på ett tag men ska duga bra i den här klassen och kan öppna. 5 Janis Joplin Boko har fin form och ett bra läge vilket gör henne tidig. 9 Moon Zappa har fått ett chansartat läge igen, men duger minsta klaff.

V75-3

Med framspår hade detta varit en bra uppgift för 12 Cassius Ima men nu kan det bli besvärligare. 6 Solkattens Ferrari har ett fint läge och kan bli farlig från ledningen om han kommer dit. Starke 4 Pacific Kingdom och 5 Kalas är också tänkbara vinnare.

V75-4

11 Sorbet fick ett avvaktande lopp i lördags och det lär ha gjort honom gott för formen. Med ett offensivare upplägg ska han kunna lösa detta. 7 Elian Web är ett motbud om han kommer till spets. 4 Zenit Brick kan ju bättre än vad han visade senast.

V75-5

9 Phoenix Photo var toppenbra då han vann ett V75-lopp på Axevalla senast. Det blir ingen ledning nu men han ska räknas ändå. 1 Västerbo Highscore har nyttig form och står bra inne på pengarna. 12 Deede Star vann direkt efter vila senast. Tidigt bud.

V75-6

Vinnaren finns säkert på startvolten. 8 Helluva Am är under stadig utveckling och blir att räkna med trots åttondespåret. 3 Harvard Student var fin i debuten i ny regi senast och formen borde inte vara sämre till det här loppet. Ett tidigt streck på läget.

V75-7

Finske 5 Joseph Boko har radat segrar hemmavid och har ett 1.11-rekord på distansen. Känslan är att han är väldigt bra för sin klass. 1 Grevin Sisu felade bort sig direkt senast, men bilstart nu är en fördel. 4 Tullibardine Boe svek senast men kan bättre.