Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Fin form och barfota runt om – ett spikbud

Teton Sweet Lindy
Foto: Malin Albinsson / TR Media

Varje onsdag inför V86 kan du ta del av travexperten Fredrik Pettersson Wentzels bästa drag med Expressen Premium.

I kväll är det Eskilstuna som håller i omgången.

Här är Fredrik Pettersson Wentzels tio hästar du inte får missa i kväll.


■ Expressens travredaktion jobbar stenhårt med att ge läsarna de bästa tipsen. Varje vecka erbjuder vi utförliga guider, tränarkommentarer, spikförslag, skrällvarningar och avslag till V64, V86, V75 och GS75.

6 Heavy Sound, V86-1

Har fått en paus efter misslyckandet i Elitloppet och är säkerligen redo att prestera igen. Det ser ut att kunna bli ledningen här och därifrån är Heavy Sound mycket svårslagen.

5 Florence Ima, V86-2

Har inte räckt till på slutet men går nu ner i klass. Den startsnabba märren lär få en fin resa i den främre träffen och kommer förmodligen blanda sig i slutstriden.

6 So Far Away Ås, V86-2

Utvecklas hela tiden och gick bra efter galoppen senast. Här ska Kenneth Haugstad ladda för ledningen och därifrån kan det räcka hela vägen för den treåriga valacken.

10 Teton Sweet Lindy, V86-3

Var mycket fin vid segrarna på V75 tidigare i år. Nu verkar formen vara antågandes igen och när Markus B Svedberg rycker alla skor ska hon ses som ett eventuellt spikbud.

12 Bianca Sisa, V86-3

Garderar man favoriten i V86-3 ska man inte nonchalera Bianca Sisa som visserligen är bäst över kort distans men från sitt springspår på tillägg kan hon komma bra till och då är hästen inte helt enkel att komma ikapp på en snabb sommarbana.

4 Black And Quick, V86-4

Fick äntligen vinna senast och gör fyraåringen om den prestationen blir han inte lätt att slå den här gången heller. Jorma Kontio lär köra offensivt och Black And Quick kan vara en häst att hålla i handen ikväll.

4 Lefty Gun, V86-5

Ledningen verkar ledig för David Grundmann bakom Lefty Gun. Väl där blir hästen inte enkelt att nå för hästarna på tillägg.

7 Neelix, V86-6

Är startsnabb och trots spår långt ut på vingen kan det bli ledningen. Hästen gör debut i ny regi och har han fått en liten nytändning av flytten kan det räcka hela vägen till seger.

6 Fifty Cent Piece, V86-7

Står inför en ny utmaning när hon nu får möta hingstar över lång distans. Men med tanke på hur hon har sett ut i loppen bör det inte vara till någon större nackdel.

1 King Kong, V86-8

Har sett fullständigt bländande ut på slutet. Det finns i boken att Kim Eriksson kan hålla upp ledningen från innerspåret och då är King Kong hästen att slå i sista avdelningen.