Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Fin draghjälp och han måste räknas

Foto: OLLE SPORRONG

V64-veckan inleds med jackpot.

Det är 1.361.062 kronor extra i sexrättspotten och dagens bästa är ett norskt kallblod.

Örnsköldsvikbanan Solänget är skådeplatsen.

ANNONS: Köp en andel i Expressens V64-system

DAGENS BÄSTA

6 Grisleprinsen G.L. (V64-2) slutade tvåa i Svenskt Kallblodsderby i fjol och har bra kapacitet. Senast gjorde femåringen årsdebut i ett tufft lopp och gick bra från dubbla tillägg. Han har tidigare vunnit över kort distans och vid full laddning lär Grisleprinsen G.L. tidigt placeras i ledningen.

DAGENS CHANSNING

7 Nomo (V64-4) avslutade starkt näst senast och blev i starten efter betrodd i ett V86-lopp men där orkade han inte från ledningen. Möjligen är han vassare med lopp i ryggar och med fin draghjälp ska hästen räknas tidigt.

DAGENS AVSLAG

6 Brida (V64-3) har hitta stilen på sistone och kommer med fin form men det är viss risk för vingel och i ett öppet ungdomslopp är femåringen bara en av flera med segerchans.

Relevanta intervjuer

Linda Fastesson om 8 Il Boscaiolo i V64-5:

– Har gått bra hos mig och han var värd en seger senast. Jag är noga med att kolla upp hästen och han får gott om tid mellan loppen. I förra starten hade han lite bekymmer i kurvorna och det är lite oroande men om Il Boscaiolo fungerar ska han vara med och slåss om segern. Vi fortsätter med skor.

Jag tycker att uppgiften passar som handen i handsken

Catarina Norqvist om 1 Love Of Mine I V64-6:

– Har verkligen gått bra på sistone och äntligen kommit tillbaka dit hon var innan en olycka. Stoet utvecklas och jag kan inte se någon av konkurrenterna ta en längd på min häst. Jag tycker att uppgiften passar som handen i handsken och tror på bra segerchans. Det blir inga ändringar.

■■■

ANNONS: Köp en andel i Expressens V64-system