Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Felfritt kan hon vinna enkelt på V64 i kväll

Foto: LARS JAKOBSSON / TR Media

V64-spelet körs på Bollnästravet i kväll. Och det är flera öppna lopp och någon favoritparad tror jag inte på. Några fräcka lösningar utlovas!

Dagens bästa

Det finns inga riktigt starka favoriter att luta sig emot i kväll. Man måste helt enkelt chansa lite. 10 Svärting A.C. (V64-4, lopp 7) är ett kallblod med bra fart men som sämre mot visat lite tveksam moral. Något som visar sig i statistiken med endast en seger men tvåsiffrigt antal andraplatser. Tränas dock av Robert Bergh sedan en tid tillbaka och jag tror att det kan bli seger direkt i den nya regi. Det blir min fräcka lösning!

Dagens chansning

Det körs två kallblodslopp på kupongen. 2 Dynamo Doris (V64-2, lopp 5) får mitt vinnartips då det är en häst som kan vinna lätt om hon bara går felfritt. Det var varit lite si och så med den biten hittills, men Jorma Kontio kan vara rätt man att hålla henne i rätt gångart. Kan vara en chansspik för den modige.

Relevanta intervjun

Global Unlimited (V64-6, DD-2) 

– Har haft en träningsperiod på några månader vilket var länge sedan och jag hoppas därför att den har gjort honom gott. Han känns i alla fall fin i jobben för dagen och även om formen knappast är på topp så tror jag på en vettig insats direkt. Det blir ett snällt upplägg och med rätt resa har jag förhoppningar om att han ska kunna dyka upp i platsstriden. Barfota fram, säger Svante Båth.