Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Felfri är jag säker på att han är starkast

Foto: MARIA HOLMÉN / TR BILD / Travronden

Superjackpot förra veckan och rejält drag på spelet. Ett par skrällar höjde utdelningen men det fanns i alla fall system som fick in åtta rätt den gången…

Lite lurigt nu igen när Jägersro och Solvalla tävlar. Inga solklara spikar men jag har två starka singelstreck. Den bästa hittar jag i V86-finalen där jag har god känsla för 5 Exit Angot. Fungerar fint med skor och nu tror jag att det är dags för seger i regi Timo Nurmos.

En trolig spik

V86-8: 5 Exit Angot

En stark och rejäl travare som har gått bra förut på vintern med skorna på. Hästen har inte fått till det i två lopp för Timo Nurmos men nu tror jag att det är dags för seger. Räkna med att Solvallatränaren vill visa vad hästen kan nu. Möter ett passande gäng över plusdistans. Felfri är jag helt inne på att han kommer att visa sig starkast. Jag spikar och håller tummen för att han fungerar.

Ett roligt drag

V86-6: 7 Carlos Messi

Möter ett ganska passande gäng och jag tycker inte att han är så tokig. Kan stånka på bra och tål ett lite tuffare upplägg. För lite spelad på förhand.

Två relevanta intervjuer

V86-1: 5 Juan

– Hästen gjorde ett bra lopp senast. Nu är det lite längre väg till mål och det gynnar honom. Skor eller inte har ingen större skillnad för Juan och i det här lilla fältet måste vi tro på bra segerchans med honom, säger Bernardo Grasso i stallet.

V86-8: 5 Exit Angot

– Han har tränat på och fått ordentliga jobb. Gått rundebanejobb i 23-tempo och allt är väl. Jag hoppas att han ska vara i ordning. Han har varit lite pigg och det har funnits förklaringar till galopperna. Det blir öppet huvudlag, vad gäller vagn får vi se, säger Claes-Göran Björkroth.

Två heta ändringar 

V86-1: 7 Calvin Borel kommer att öppnas upp vad gäller huvudlag, norskt på onsdag. 

V86-8: 4 Betting Rebel får gå med en riktig jänkarvagn och en omvänd norsk.

ANNONS: Spela V86 med SportExpressen och Jonas Noreen

Expressen redaktionens stora v86 

Expressen Redaktionens Lilla V86