Gå till innehåll

Hoppsan!

Ett tekniskt fel har uppstått. Din skärm är smalare än innehållet på denna sida. Vill du visa Expressen i ett bättre anpassat format?

Du kan alltid välja vilket format sidan ska visas i, i sajtens sidfot.

Farlig – om inte läget blir en fälla

Even's Cool Boy.
Foto: Jenny Rehnman / TR Bild

SportExpressens spelredaktion jobbar hårt med att bjuda läsarna på de bästa V75-tipsen.

Redan när startlistorna släpps börjar påläsningen, och under måndagen kommer första tanken från experterna.

Här är Fredrik Edholms tidiga tankar inför V75 på Skellefteå.

V75-1

Ingen högre klass på Bronsdivisionen denna vecka. 5 Leave Your Sox On fick ett snävt femtespår men reder han ut det är han långt framme. 4 Mellby Ironman och 11 Kalashnikov har båda form som kommer att räcka en bit såvida de håller sig till rätt gångart.

V75-2

Här kommer omgångens spik. 9 Tangen Haap var mycket, mycket bra då han spårade varje meter i Unionkampen senast och visade full form. Öystein Tjomslands trio 2 Våler Nikolai, 8 Philip Ess och 10 Nordsjö Odin slåss om platserna närmast.

V75-3

14 Iceland Falls har många att runda men det är inte samma klass på motståndet som senast hon tävlade. Ska räknas trots läget. Formstarke Daniel Wäjerstens 8 Diones Smaragd och 11 Liquify’em kan vara två outsiderbud. Här finns skrällpotential.

V75-4

Ytterligare ett kallblodslopp. 12 Kalmar har vunnit på V75 och är formen den rätta blir han farlig här. 7 Buska Blyg är Robert Berghs val i loppet och han ska räknas. Segervane 14 Grisleprinsen G.L är segervan och blir spännande med Ulf Ohlsson i sulkyn.

V75-5

1 Underbarosåfin har börjat lovande och från ett bra startspår är det ett givet bud. Finske 6 B.Sacamano övertygade vid segern i Boden senast och borde kunna hävda sig bra även på V75. 8 Maybach W.F. var ute i Kriteriekval senast och är en outsider här.

V75-6

Sandra Eriksson kan vinna på V75 för andra veckan i rad. 5 Devils Tounge är en riktigt fin travare som visat sig vara rätt så allround, men dessa förutsättningar blir det troligen ett offensivt upplägg. 6 Gassin Am, 7 Gurra Palema och 11 Money Smile tillhör de bättre.

V75-7

2 Van Gogh Z.S. är i bra form och har vunnit på V75 förut och är ett tidigt bud här. 1 Even’s Cool Boy var fin senast då han inte gav Swagger en chans och blir inte läget en fälla blir han farlig. 5 The Bald Eagle ska också kunna vara med i striden.