Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Extra V75: Skrällbudet går med maxad balans

Det är uttagningar till Svenskt Travderby och Derbystoet på Jägersro på onsdag. För att gå till final måste man vara bland de två främsta.

Favoritskapet delas av Timo Nurmos Villiam och Svante Båths Very Kronos. En häst som kan blanda sig i striden är Petri Puros Short In Cash.

ANALYSER, RANKING OCH TIPS

Startlistorna, kusk- och tränarsnack och vår unika statistik – klicka på länkarna nedan (pdf-filer):

V75 – del 1  

V75 – del 2 

Bästa spikarna

V75-1: 1 Villiam

Fjolårets Kriterievinnare gör blott tredje starten i år. Insatsen senast var inte bra då det blev dubbla galopper. Trots en del tveksamheter är Villiam en sannolik vinnare. Och han behöver inte vara på topp för att vinna V75-1.

V75-3: 2 Very Kronos

Very Kronos vet inte hur det känns att förlora de gånger han gått felfritt. Svante Båths stora talang känns mer mogen den här säsongen och utan galoppinslag är segerchansen mycket stor.

Spetsdragen

V75-2: 1 Prosperous

Var inte som bäst senast och formen är ett stort frågetecken. Men Marcus Lindgrens häst har hög kapacitet och är mycket startsnabb. I normal form har han god chans att gå till final.

V75-4: 5 Rose Mary

Är snabb hemifrån och ledningen på Jägersro är som bekant guld värd. Får André Eklundh trolla bort en bit av loppet kan det bli seger i comebacken.

Skrällbuden

V75-4: 3 Maharani De Baroda

Avslutade strålande i Stochampionatets Consolation och fångade in ledande Europhile Am strax före mållinjen. Hon var inte lika bra senast. På onsdag blir det ”maxat”. Skorna åker av igen och det blir jänkarvagn!

V75-6: 7 Short In Cash

Har skyhög kapacitet och toppformen är nära efter ett par lopp i kroppen. Den långa distansen är en fördel och Petri Puros stjärnämne ska räknas tidigt.

Tänk på att...

V75-2: 11 Coin Perdu

Snyggingen Coin Perdu behövde loppet senast (årsdebut) och med loppet i kroppen är formen framflyttad.

V75-4: 1 Swarovski Broline

Varit ute i tuffa sällskap under karriären. I de tre senaste starterna har hon blivit fastlåst med rubbet. Undrar när utdelningen kommer?

V75-5: 2 Västerbo Pokerface

Lättas ordentligt i balansen. Troligen blir det barfota runtom för första gången!  

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!