Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Extra V75: Melanders stjärna kan knäcka "Örnen" i försöket

Det är dags för Elitloppet 2018 och förväntningarna är som vanligt stora. Bold Eagle jagar revansch för missen i fjol, men måste vara helt på topp om han ska kunna besegra duon Ringostarr Treb och Propulsion.

Vi garderar Elitloppsförsöken. Erik Adielsson blir vår nyckelkusk då han kör båda våra singelstreck!

ANALYSER, RANKING OCH TIPS

Startlistorna, kusk- och tränarsnack och vår unika statistik - klicka på länkarna nedan (pdf-filer):

V75 – del 1 

V75 – del 2

BÄSTA SPIKARNA

V75-2: 1 Global Withdrawl

Har mycket passande förutsättningar med spår ett då han är snabb från start. Kanske barfota runt om och vagnbyte, det låter intressant och det kan mycket väl vara ledning hela vägen. Vi är inne på det!

V75-7: 1 Giveitgasandgo

Har ju varit ute mot den yttersta eliten på slutet och gjort klart bra ifrån sig. Nu möter han enbart jämnåriga kamrater och från ett perfekt läge tror vi att Frode Hamre-träningen får segerdefilera inför storpubliken.

LÄS MER: Allt du behöver veta inför Elitloppet 2018: Tv-tider • Loppen • Hästarna 

SPETSDRAGEN

V75-3: 4 Volstead

Att spika Bold Eagle finns inte med i våran lek. Inte med tanke på att Volstead spetsar och det är inte säkert att man tömmer Bold Eagle i försöket utan det är final som gäller.

V75-4: 1 Ringostarr Treb

Hade Fru Fortuna med sig i spårlottningen och fick ett passande innerspår. Han håller med största sannolikhet upp ledningen och ska ha bra chans att hålla hela vägen.

V75-7: 1 Giveitgasandgo

Spiken är snabb ut och spets är närmaste vägen till mål. Erik Adielsson lär inte spara på krutet från start i alla fall...

SKRÄLLBUDEN

V75-1: 6 Kleppe Slauren

Var ju knappt slagen av Polara i Elitkampen i fjol och med en bra resa kan han bli närgången mot samtliga till slut.

V75-5: 8 Ola Montana

Hästen trivs utmärkt på distansen och kommer han bara till från det instängda läget kan Nicklas Westerholm få nöjet att segerdefilera inför storpubliken.

TÄNK PÅ ATT ...

V75-3: 3 Lionel N.O.

Detta är ju en topphäst som man aldrig kan räkna bort och nu ska han gå i en Ufo-vagn för första gången. Han gick 1.08/1 000 näst senast.

V75-6: 6 Leet Hanover

Hade gått framåt mycket till förra loppet som tvåa på 1.11,0 över distansen och formen är nog fortsatt uppåt. Hon måste streckas tidigt om man garderar upp loppet.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!