Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Han kan ställa till med skräll

V75-spel på en tisdag händer inte så ofta. Men 1 maj är en passande dag att spela V75 och det är Bergsåker som håller i omgången.

Det är ingen lätt omgång att lösa och flera betrodda hästar börjar från svåra lägen. Jag litar på att Ulf Ohlsson får i väg Ergo Am (V75-4) på bra sätt från ett femtespår i voltstart.

ANALYSER, RANKING OCH TIPS

Startlistorna, kusk- och tränarsnack och vår unika statistik - klicka på länkarna nedan (pdf-filer):

V75 – del 1  

V75 – del 2

Bästa spikarna

V75-4: 5 Ergo Am

En häst som visade stort kunnande under fjolåret och som har fått ett lopp i kroppen efter vintervila. Han har klarat av voltstart förut och jag tror att han lägger samtliga på rygg i ett felfritt lopp.

V75-7: 8 Bear Arriba

Amatören Stefan Olsson får förtroendet bakom Bear Arriba som har imponerat storligen vid båda årssegrarna. Hon slog en riktigt bra häst näst senast och förra gången vann hon från dödens på en 1.14-tid över medeldistans. Jag tror att det går vägen igen!

Spetsdragen

V75-1: 8 Hobby de L’iton

Flyger inte till spets från spår åtta bakom bilen, men det lär bli ett tidigt avancemang och konkurrenterna har säkert respekt för honom. Sitter i täten efter 600 meter?

V75-2: 2 Tellus Face

Vann ju från ledningen senast mot liknande motstånd. Han kan leda loppet från start till mål den här gången också.

Skrällbuden

V75-3: 10 Guli Tor

Kördes lite defensivt senast och kommer att gå framåt med de senaste loppen. Det handlar om en riktigt fin travare som kan ställa till det för många spelare om det klaffar med resan.

V75-6: 7 Jaques Noir

Kommer till start med en tråkig resultatrad. Men han har sett fin ut innan loppen och han visade hög kapacitet under fjolåret. Skulle han behaga att gå felfritt kan han vara ett hot mot vem som helst i det här stayerloppet.

Tänk på att ...

V75-2: 3 Fenchnorwegian ID

Torskade senast som stor favorit. Men han hade haft ett uppehåll och kommer säkert att vara förbättrad den här gången

V75-6: 15 Sir Q.C.

Jag har ett gott öga till den här hästen. Han har matchats i bilstart för det mesta och det beror på att han är osäker i volt. Han är inte lätt att få iväg felfritt med den start-metoden och får stå tillbaka i tipset.