Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Han kan skrälla – i avslutningen

Påsken drar igång och därmed ett par V75-omgångar i följd att gå igenom. Gävle är först ut och det finns ett par godbitar att se fram emot under skärtorsdagen.

Vi inleder med en stark spik. Volocity de Vie (V75-1) imponerade stort vid segern näst senast och möter ljummet motstånd. Bara galopp emot!

ANALYSER, RANKING OCH TIPS

Startlistorna, kusk- och tränarsnack och vår unika statistik - klicka på länkarna nedan (pdf-filer):

V75 – del 1 

V75 – del 2

Bästa spikarna

V75-1: 7 Volocity de Vie

Imponerade stort i debuten för Timo Nurmos. Han gjorde bort sig senast och gör comeback i mycket passande omgivning. Toppchans!

V75-4: 2 Månlykke A.M.

Har startat sex gånger och det har resulterat i fem segrar. Han löste comebacken obesvärat och formen ska ha fått sig en knuff framåt till den här starten. Motståndet ser ganska skralt ut och från ett bra läge borde det vara en stor segerchans för Jan-Olov Perssons fyraåring.

Spetsdragen

V75-2: 7 Björlifant

Från ett springspår borde han komma iväg bättre än vad han gjorde från spår fem vid segern senast. Därmed ska det vara bra chans till ledningen igen och han är hästen att slå för övriga deltagare.

V75-6: 4 Muscleman F.I.

Den finske gästen är snabb från start och forceras troligen till ledningen. Han visade 1.14,5/1 800 meter och strax över 1.13 sista rundan efter galopp senast. Utan galoppinslag på vägen är segerchansen god.

Skrällbuden

V75-2: 4 Lome Annar

Kallblodet visade ju stigande form näst senast och har ett framspår. Provas nu med Björn Goop i sulkyn för första gången och Lome Annar kan vara streckvärd i ett öppet och spelvänligt lopp.

V75-7: 6 Nappa Scar

Per Lennartssons häst har varit ute mot tufft motstånd under en längre tid. Inte lika hårt emot nu och med klaff på loppet är han med på målfotot i V75-avslutningen.

Tänk på att ...

V75-5: 10 Garmin B.J.

Har visat mycket bra form och övertygade vid segern från dödens. Men bakspår är ett minus då han helst inte ska vara ute i spåren på slutvarvet, då ökar nämligen galopprisken.

V75-6: 13 Urban Kronos

Urban Kronos har lopp i kroppen och har troligen mått bra av genomköraren. Tillåter banan åker framskorna av.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!