Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Extra V75: Flera skrällbud satt fast med sparad kraft senast

Stochampionatet ska avgöras och vem blir drottning bland de fyraåriga stona? I första hand tror vi på en duell mellan Vamp Kronos och Dibaba.

Två andra ston lämnas ensamma på lappen. Daniel Redéns Double Exposure har toppchans i V75-1. Kindy Cane spikas i sista avdelningen.

ANALYSER, VINNARNA OCH UTMANARNA

Ranking, startlistorna, kusk- och tränarsnack samt V86-panelen med stjärnkuskarnas bästa tips - klicka på länkarna nedan (pdf-filer):

V86 – del 1 

V86 – del 2 

Bästa spikarna

V75-1: 5 Double Exposure

Team Daniel Redéns hästar går som tåget för dagen och storloppsvinsterna avlöser varandra. Läckra 5 Double Exposure har lopp i kroppen och har toppchans att förlänga sviten.

V75-7: 6 Kindy Cane

Veijo Heiskanen håller 6 Kindy Cane högt. Hon är stark och rejäl och även om hon får göra en del jobb är segerchansen stor i V75-avslutningen.

Spetsdragen

V75-2: 1 Cobourg Hanover

Cobourg har utvecklats starkt i år och är snabb från start. Segerrike Niclas Benzon kör för första gången och det kan vara spets och slut.

V75-4: 1 I Am Sober

I Am Sober galopperade tidigt senast. Han visade riktigt bra takter vid vinsterna och blir farlig om han håller upp ledningen.

V75-5: 7 Europhile Am

Fick chansen alldeles för sent i kvalet till Stochampionatet. Formen är på topp och hon är mycket snabb från start och kan spetsa trots spår långt ut på vingen.

Skrällbuden

V75-3: 8 Luce Ace

Luce Ace satt fast i E3-ans stofinal senast och hade fått stora pengar med lucka i tid. Kaj Widell rattar igen och har kanske mera flyt denna gång och fart finns för en tätplats.

V75-4: 9 Busy Doin´Nothing

Har formen på topp och satt fast med sparade krafter på en bra tid senast. Med klaff på loppet tar han ned många i spurten.

Tänk på att...

V75-2: 3 Gento

Mart C. Blankendaal är obesegrad med nyblivne V75-vinnaren Gento och har 171 segrar i Holland. Blankendaal har en segerprocent på höga 15,5 enligt hemsidan ndr.nl.

V75-6: 11 Dibaba

Vann Drottningens Pokal och har siktet inställt på ny storloppsseger. Hon förlorade kvalet överraskande mot en vesselsnabb 5 Mily. I finalen kommer Dibaba att lättas i balansen.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!