Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Extra V75: En seger tar Björs Frej till Vincennes

En svår omgång är vad som stundar på Bollnästravet under söndagen. Den genomförs samtidigt som Prix d'Amérique-dagen i Frankrike.

Björs Frej (V75-2) kan också få åka till Frankrike och Vincennes. Jag tror att han vinner uttagningsloppet som finns med på kupongen. Spikar även Beau Mec (V75-3).

ANALYSER, RANKING OCH TIPS

Startlistorna, kusk- och tränarsnack och vår unika statistik - klicka på länkarna nedan (pdf-filer):

V75 – del 1 

V75 – del 2

Bästa spikarna

V75-2: 9 Björs Frej

Björs Frej spurtade otroligt starkt senast i spåren och det loppet borde ha gjort honom gott. Det är nog ingen vågad gissning att man haft det här loppet i sikte då det ligger platser till deltagande på självaste Vincennes i potten.

V75-3: 3 Beau Mec

Gjorde ett bra dagsverke som fyra i Gulddivisionen senast bakom Digital Ink. Formen är fortsatt bra enligt stallet och värsta motbudet Chelsea Boko har blivit struken under fredagen. Det ser upplagt ut för den forne Derbyvinnaren.

Spetsdragen

V75-1: 6 Hankypanky Frances

Jag tror att Jorma Kontio kommer att vara resolut från sitt springspår. Och efter
500 meter har han placerat Timo Nurmos nyförvärv i ledningen som sedan körs där.

V75-5: 4 Jackpot Tooma

Ett spår mitt i banan passar nog den här herren bra. Kaj Widell lär gasa från början och jag tror på bra spetschans. Runt om?

V75-6: 6 Canadian Rolls

Kan öppna bra med voltstart och det är troligt att man kör i spets om man kommer dit. En intressant och streckvärd gäst från Norge.

Skrällbuden

V75-4: 8 Dashing Kimberley

Formen är bättre än raden och hon brukar trivas under vintern. Det är rätt distans nu. Hon kan öppna snabbt och kommer man bara ner i en vettig position kan det vara ett roligt skrällbud.

V75-7: 8 Lamino

Har förvisso bara en seger i karriären. Men formen är dock på topp och en liknande insats som senast kan räcka riktigt långt.

Tänk på att ...

V75-2: 10 Guli Storm

Hästen har hög kapacitet, men känslan är att han inte kommer upp till sin fulla kapacitet när han tvingas springa med broddar i skorna.

V75-6: 4 Jordan Lee G.L.

Har tävlat flitigt på V75 på sistone och plockat pengar varje gång. Med en bra resa är han nog inte golvad ur segerdiskussionen.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!