Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Expressen bäst på V75 – toppar ligan

Expressen i topp!

Expressen är återigen bäst av Sveriges tidningar på V75.

Efter en stark sensommar var försprånget i V75-tipsligan så stort att övriga tidningar inte kunde komma ikapp.

– Även om vi tagit några felaktiga beslut i år har vi varit jämna hela vägen och det grepp vi kopplade under hösten har aldrig varit hotat på allvar, säger Fredrik Edholm. 

Varje år tävlar Sveriges tidningar med travtips i V75-ligan. Då ligan för 2017 summeras toppar Expressen, med god marginal.  

Efter en tuff slutspurt med åtta V75-omgångar på nio dagar blev segermarginalen ned till tvåan Travronden hela 13 poäng. 

– Det är alltid kul att vinna Tipsligan. Även om vi gjort några felaktiga beslut i år har vi varit jämna hela vägen och det grepp vi kopplade under hösten har aldrig varit hotat på allvar, säger Fredrik Edholm. 

Expressen i topp, med 207 poäng. Fotnot: Sulkysport gick med i ligan först till omgången 25 mars.

Travtipsgänget med Eskil Hellberg, Bengt Adielsson, Jonas Noreen och Fredrik Edholm är givetvis stolta över bedriften. 

– Vi som jobbar med travet har många mål. Ett är att leverera bästa möjliga tips till våra trogna läsare, säger Eskil Hellberg. 

– Ett annat mål vi satte upp inför säsongen var att vinna V75-ligan, fortsätter han. 

Och leverera har de verkligen gjort. Ned till ärkerivalen Aftonbladet är det hela 127 poäng! 

- Våra travexperter jobbar stenhårt varje vecka året runt för att ge våra läsare allt de behöver inför V75. Det är väldigt kul att vi nu bevisligen är bäst av alla tidningar på V75-tips, säger Expressens sportchef Pär Andersson. 

"Hårt arbete betalar av sig"

Expressens travtips placerar sig alltid högt i ligan och inför nästa år hoppas de kunna göra om årets bedrift – och vinna lika klart. 

– Hårt arbete betalar sig och vårt mål kommer vara det samma inför nästa år. Jag, Jonas, Fredrik och Bengt kommer ge 100 procent, säger Eskil Hellberg. 

V75-Tipsligan går ut på att ett gäng olika tips- och dagstidningar tävlar i i att tippa V75, genom att de får välja en häst i varje V75-lopp. Alla V75-omgångar räknas, och tävlingen avgörs under ett kalenderår. 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!