Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Expertens tidiga tips i jakten på 72 miljoner

Foto: MIKAEL ROSENQUIST / TR BILD / TR Media

SportExpressens spelredaktion jobbar hårt med att bjuda läsarna på de bästa V75-tipsen.

Redan när startlistorna släpps börjar påläsningen, och under måndagen kommer första tanken från experterna.

Här är FREDRIK EDHOLMS tidiga tankar inför V75 på Jägersro.  

V75-1

Många med chans i det här sprinterloppet. 4 Royce Rolls gick bra som tvåa bakom Speedy Tilly i V75 senast och står bättre till denna gång. Mitt förstaval. 5 Hummer Scott och 7 Gaya de Pervenche är två tänkbara motbud om de kommer till.

V75-2

Mera Goop. 2 Brenda Grif har vunnit två raka segrar på fina tider och kan bli svårfunnen för hästarna på tillägg. Peter Untersteiner har fyra hästar och mest feeling får jag för duon 9 Don’t Be Shy och 10 Daran Bibo. 14 Aura S.L. besitter fin fart.

V75-3

Silverdivisionen är ovanligt öppen och i stort sett alla kan vinna. 3 Franklin Face är snabb ut men tämligen ny i klassen och släpper? 5 Zap di Girifalco kan mycket men formen är lite diffus. Med klaff kan 7 Zio Tom Jet vara en rolig rysare att strecka.

V75-4

Med ett annat spår hade jag förordat 5 M.T.Oscar som vinnare, men nu föreligger det galopprisk. Från samma stall kommer 10 Barnacle med två raka segrar, men det krävs rekordsänkning för seger nu. 7 Go Peppergirl verkar vara under utveckling.

V75-5

6 Farlander Am har radat upp bra insatser hela säsongen och formen intakt så är han ett hett vinstbud här. 5 Inga tycker jag fullföljde bra i lördags i första starten efter vila. Är snabb ut och tar en framskjuten placering. 8 Neelix är nog bortlottad?

V75-6

15 Indra’s Secret vann ett liknande lopp näst senast och förlorade med en nos senast. Distansen är ett stort plus och hon blir att räkna med. 5 Digital Brunch och 7 Imagine Boko startar tjugo meter före och kan vara två motbud. 11 Infinitus har form!

V75-7

Ett kanonlopp. 5 Moni Viking hade jag sett som ett spikförslag om jag varit säker på formen, men har ju varit ifrån två månader. 6 Cyber Lane ser fantastiskt fin ut för dagen och räknas alltid. SM-vinnaren 7 Very Kronos kan slå till igen trots spåret.