Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Expertens miljondrag – inför V75 på Mantorp

Foto: LJ / TR Media

Expressens andelsspel levererar och i lördags spelade Redaktionens Stora system och Magnus Nygren Guld in nästan en miljon kronor tillsammans till andelsköparna. Fredrik Edholm signerade succén på redaktionens system och har återigen full koll på startfälten när V75 beger sig till Mantorp på lördag.

– Omgången på Mantorp känns greppbar. Jag har en stark känsla för spiken, säger experten. 

ANNONS: Här kan du köpa en andel i Jonas Noreens stora V75-system 

Edholm har formen i zenit och den gångna helgen spelade han in över 400 000 kronor på Redaktionens Stora system i lördags och följde sedan upp det med att sätta sjuan även i söndagens GS75-omgång.

– Tipsformen känns bra, sex rätt var max förra lördagen då spiken Ganga Bae inte var direkt nära att ordna full pott. Men jag gläds åt plussifforna, 6 800 kronor per andel, och ska försöka förvalta pengarna ännu bättre denna vecka, säger han.

Hur löser du V75-pusslet på lördag?

– Omgången på Mantorp känns greppbar. Det finns ett par sparlopp och det gäller att välja rätt spik. Jag har en stark känsla av att 11 Power (V75-3) kommer att sätta stopp för 12 Ecurie D:s segerrad. Bergh är alert och kommer säkert att köra framåt direkt från bakspåret för att försöka skaffa sig ett försprång till värsta hotet. Och Berghs hästar brukar prestera bra när de startar tätt. Jag tar ställning. 

– Ett skrällbud kan 5 Apple Rose (V75-4) vara. Tränaren meddelar uppåtform och att det kan bli barfota runt om på lördag vilket är ett klart plus i så fall. Garderar man favoriten 10 Karamel Hill ska hon inte glömmas bort! varnar Edholm.

ANNONS: Rygga Expressen på V75

ANNONS: EXPRESSEN REDAKTIONENS STORA V75, 500 kr

ANNONS: EXPRESSEN MAGNUS NYGREN GULD, 500 kr 

ANNONS: EXPRESSEN REDAKTIONENS CHANS V75, 100 kr