Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Expertens miljondrag inför kvällens omgång

Foto: LARS JAKOBSSON / TR Media

Solvalla bjuder på topptävlingar i kväll när V86-spelet avgörs på huvudstadsbanan.

Julia Björklund har hemmaplan och passar på att varna för en miljonskräll emot omgångens största favorit.

– Draget är spelat till under fem procent. Han står på tur för seger och jag tänker inte stå på sidan om när han väl sätter nosen först, säger tipsexperten.

Vad tycker du sticker ut allra mest spelmässigt i kvällens omgång?

– Man måste bara gilla 4 Conrads Rödluva i inledningen, men här tycker jag att hon blir väl stor favorit med tanke på att hon riskerar att få göra jobbet utvändigt. Jag garderar och tar med miljonskrällen 7 Lawmaker som det lät väldigt uppåt på inför senaste starten och hästen visade då form via en bra avslutning. Nu blir det maxad utrustning igen, men framför allt äntligen barfota runt om! Spetsbudet 3 Inti Boko är också given på kupongen, säger Björklund.

V86-spelet avslutas med det fina loppet Prix Readly Express med 400 000 kronor i förstapris. Vem är din vinnare där?

– Två hästar sticker ut rejält i avslutningen, 2 Aetos Kronos och 3 Don Fanucci Zet. Ett säkert lås, men mitt vinnartips går till den förstnämnde som jag tror visar sig starkast till slut. Det låter riktigt uppåt från Jerry Riordan. Aetos Kronos kanske inte är snabbast från start men hans sista bit i loppen gå ingen konkurrent säker för. För mig är det här en av omgångens potentiella spikar och jag tackar för att han inte blir favorit, avslutar Björklund. 

ANNONS: SPELA V86 MED JULIA BJÖRKLUND

ANNONS: JULIA BJÖRKLUND V86

ANNONS: JULIA BJÖRKLUND CHANS

ANNONS: SPELA V86 MED JONAS NOREEN 

ANNONS: REDAKTIONENS STORA V86-SYSTEM 

ANNONS: EXPRESSENS LIVESYSTEM

ANNONS: REDAKTIONENS CHANSSYSTEM