Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska. Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Expertens miljondrag – inför jackpotomgången

Foto: Matilda Öhrman/Travronden / Trav & Galoppronden

Det finns hela 41 miljoner kronor att tävla om i sjurättspotten när V75 avgörs på Romme på lördag. Expressens travexpert Fredrik Edholm har hittat två spännande miljondrag.

– Jag tycker att omgången ser medelsvår ut och en häst som jag vill varna för är 11 Toreador i V75-7 som är alldeles för lite streckad sett till vinstchansen.

Det var otroligt svårlöst på V75 förra helgen då ingen i hela Sverige lyckades hitta sju rätt. Nu väntar en jackpott och 41 miljoner kronor till en ensam vinnare på lördag.

Har du någon mer häst som man ska passa om man är ute efter miljonerna? 

– Ett annat intressant långskott är 11 Cool Trader (V75-2) som gick starkt i skymundan senast och nu blir det barfota runt om, säger Edholm.

Du har ju stenkoll på kallbloden, vad tänker du om den stora favoriten 3 Bokli Rapp N.O. i V75-4 som gör sin andra start för Daniel Redén?

– Bokli Rapp N.O. ser bra ut i jobben hälsar man från stallet. Han vann på distansen senast. Jag tror att det är så enkelt som spets och slut!

Spela med Expressens V75 redaktion

ANNONS: Expressen Redaktionens Lilla V75, 50 kr 

ANNONS: Expressen Redaktionens Stora V75, 500 kr 

ANNONS: Expressen JACKPOT, 1000 kr