Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Expertens bästa drag – inför jackpotomgången

Foto: Maria Holmén / Tr Bild

Under helgen slog Expressens Julia Björklund till med full pott på sitt mindre system ”Julia x10” och spelade in över 68 000 kronor per system.

– Det var väldigt roligt att jobba in sjuan, men det som känns allra bäst är att få ge tillbaka till de som köper in sig på systemet, säger Julia Björklund.

Lördagens V75-omgång inleddes med två rejäla skrällar. Conrad Lugauer vann V75-1 överlägset med 17-oddsaren Harran Boko till endast 4% på streckspelet. Julia hade varnat för Harran Boko i Expressens expertpanel under fredagen och hästen var självklar på systemet. 

Skrällen Echo Gamble fortsatte sedan att överraska spelarna till 2%. 

– De första två smällarna kom med på 4 x 4 hästar och sedan hade jag välgarderat i flera av de efterföljande loppen, så potential för betydligt högre utdelning fanns. Nu blev det favoritvinster efter, men det känns väldigt bra att det gick hela vägen och 6 858 kronor blev återbäringen per andel, säger Julia Björklund. 

Bästa jackpotdraget: ”Dags för en fullträff”

Ikväll är det jackpott på V86 och Julia hoppas på fortsatt tipsform. 

– Det är dags att få in en fullträff på V86-spelet nu, och omgångar med jackpott är man alltid extra taggad. Det har varit höga utdelningar på åtta rätt de senaste veckorna och det ser återigen ut som en mycket spelvänlig omgång. 7 Van Gils missar jag inte på i inledningen, där snackar vi superform.

Spela V86 med Julia Björklund

ANNONS: Expressen Julia V86 

ANNONS: Expressen Julia Chans