Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Expertens bästa drag i miljonjakten på V86

Foto: Travronden / Travronden
Foto: ANNA-KARIN NILSSON

V86-omgången på Åby och Solvalla ser lurig ut.

Experten Julia Björklund har hittat flera vassa miljondrag.

Åby och Solvalla är värdbanor för V86-spelet ikväll och vi bjuds på fulla startfält med flera utländska ekipage som gästar. Julia Björklund ger oss ett drag från vardera bana.

- Startsnabba skrällvarningen i den fjärde avdelningen skulle kunna komma förbi storfavoriten från start, och då ser det riktigt bra ut, säger Julia Björklund.

Vilken häst vill du varna för på Solvalla?

- i V86-4 är 1 Ring Of Fire stor favorit, men jag tror mycket på 4 Tingeling som skulle kunnat ha en etta högst upp i raden om hon inte galopperat på upploppet senast. Nu åker bakskorna av, jänkarvagn på och läget är bra för den startsnabba hästen. Jag säger revansch ikväll, och hon är superintressant som spelad till väldigt få procent i nuläget. 

Vilken häst missar du inte på Åby?

- 3 Jetske Beemd imponerade vid segern näst senast då hon vann från dödens, och är ett måste-streck i V86-1. Frode Hamres hästar går bra för dagen och spåret blev fint på en fördelaktig distans för hästen. Mitt första streck i en annars ganska öppen inledning, avslutar Björklund. 

 

ANNONS: Rygga vassa experten Julia Björklund på V86 

ANNONS: Vill du chansa lite mer på V86 i jakten på de stora pengarna? Klicka här!