Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Experten: ”Jag köper inte alls streckprocenten här”

Foto: ANNA-KARIN NILSSON
Foto: LARS JAKOBSSON / TR BILD / TR Media

Travexperten Julia Björklund har klart för sig.

Gardera den stora favoriten i V86-2:

– Jag köper inte alls streckprocenten på omgångens stora favorit i V86-2, säger Julia Björklund.

Solvalla och Bergsåker delar på tävlingarna under onsdagskvällen och den största favoriten 2 Hope Of Joy hittas på huvudstadsbanan i V86-2.

– I andra avdelningen garderar jag storfavoriten med två givna motbud. 1 Balto d’Huon är under kraftig utveckling och kommer att ge favoriten en match om han når spets. Räkna också med en fin insats av 3 One Two Beat som suttit fast i de två senaste starterna.

- I montéloppet i V86-3 ser det öppet ut efter att favoriten har strukits. 1 Joyride Cane kommer från en överlägsen vinst. Och här blir det samma ryttarinna igen, men ett bättre läge. Ekipaget är mycket lite betrodda, men kan definitivt ta sin andra raka seger ikväll.

”Tror stenhårt på honom”

Vilken häst har störst vinstchans i omgången?

- Sedan första titten på startlistorna har jag trott stenhårt på 3 Reverend Wine i den inledande avdelningen. Förutsättningarna ser passande ut och motståndet är enklare nu än senast på V75, säger Julia Björklund.

ANNONS: Lira på V86 – med vasse experten Julia Björklund  

ANNONS: Ta rygg på Expressens travredaktions chanssystem