Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Ett måste trots spåret – har blivit bortglömd

Foto: JOAKIM HALL / TR media / Kanal 75 AB

Det var för svårt för spelarna förra veckan. Igen! Jackpot då och eftersom ingen hade åttan vankas det en Superjackpot den här gången. Runt 26 miljoner i potten. Räkna med spelfeber och hög omsättning när Bergsåker och Solvalla tävlar.

Omgången ser lite mer greppbar ut på onsdag (det får man väl äta upp…) och det finns starka favoriter och flera spikförslag. Den mest sunda kommer i V86-5 där 3 Van Gogh Z.S. har jättebra chans.

En trolig spik

V86-5: 3 Van Gogh Z.S.

Har visat prov på väldigt hög kapacitet för klassen och felfri är detta en toppchans. Tycks vara både snabb och stark och stallet låter väldigt inne på seger. Bör komma till ledningen relativt tidigt och felfri blir han inte lätt att slå. En bra superjackpot-spik att luta sig emot!

Ett roligt drag

V86-8: 9 Encore Un Sisu

Gjorde ett fint lopp för team Hamre i den senaste starten. Kommer att vara vassare nu och Frode tar inte hästen till Solvalla om han inte tror att den duger gott. Trots ett bakspår ett måste. Helt glömd på förhand...

Två relevanta intervjuer

V86-5: 3 Van Gogh Z.S.

– Han ser ut att vara en ”riktig häst” och både spåret och motståndet passar bra. Klart att jag måste tro på toppchans och det kan nog bli spets och slut här. Distansen ska inte fälla honom då han är väldigt allround, säger Oskar Florhed i stallet.

V86-7: 5 Heading Reference

– Formen blir bättre och bättre och han har ett bra läge. Normalt sett ska han kunna vara långt framme i det här loppet med en bra löpning. Det som oroar mig är att det ska bli bli plusgrader och skulle banan bli skitig missgynnar det honom, säger Håkan Skoglund. 

Två heta ändringar

V86-3: Lite lättare balans, men inga stora saker ändå, på 1 Vici Volantes och 4 Galeras.

V86-6: 1 Jack Zon gör debut i ny regi, svårbedömd meddelar stallet. Snabb ut och fint spår.