Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Eskilstunas V64-tävlingar flyttas på grund av vädret

Kraftiga temperaturväxlingar ställer till det för Sundbyholms travbana.

På grund av otjänlig bana flyttas tisdagkvällens tävlingar till Solvalla.

– Enligt vår banmästares bedömning är det allt för stor risk att köra, berättar Sundbyholms sportchef Michael Wallin till förbundets hemsida

 

Under tisdagskvällen var det tänkt att Eskilstuna travbana skulle arrangera V64-tävlingar. Men så blir det inte. Detta på grund av kraftiga omställningar i vädret.

 – Det är tjäle i ena kurvan och mjukt i den andra. Och i natt ska det komma 10 mm regn. Enligt vår banmästares bedömning är det allt för stor risk att köra, och därför fattade vi beslutet tidigt för att underlätta för alla aktiva, berättar Sundbyholms sportchef Michael Wallin.

Flyttas till Solvalla

Tävlingarna flyttas i stället till Solvalla. Men för de som spelar på tävlingarna är det alltjämt bankoden för Eskilstuna som gäller, och i ATG:s startlistor står det fortfarande Eskilstuna.

Eskilstunas resturang är fullbokad inför tisdagskvällen, och kommer trots att tävlingarna uteblir hålla öppet.

 – Ja, vi har en fullbokad restaurang och kommer att servera julbord hos oss. Totokassorna är öppna, men själva loppen följer vi på tv från Solvalla. Vi har även öppet i Pub Grimman för de som vill följa tävlingarna som direktspel. Tråkigt med flytten naturligtvis, men vi lovar att göra kvällen så bra som det bara går för vår publik, säger Michael Wallin.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!