Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En vattendelare – men jag har börjat gilla det

Det började favoritbetonat.

Men på slutet var det skrällarna som tog för sig.

Ett system tog potten!

Favoriterna var starkast inledningsvis på Kalmartravet och värdet på V86 var blygsamma 49 kronor efter tre avdelningar.

Men på slutet small det till. Oskar J Andersson styrde snyggt in Under the Counter från dödens i V86-7 – och värdet steg till drygt 25 000 kronor.

I det avslutande loppet såg allt klappat och klart ut för, i ledningen travande, storfavoriten Spartak Face (hade gett runt 26 000 kronor på åtta rätt då).

Men han travade allt sämre och i sista sväng blev det galopp. Därmed fick superskrällen Vespertilio Jet (1%) chansen att köra rakt fram från rygg ledaren. Och när han skar mållinjen som etta innebar det att ett enda system fanns kvar!

Börjat tycka om det i maten

V86 är ett svårt spel, men skrällarna biter oerhört mycket bättre jämfört med på V75.

Det var monté på V86-spelet. En riktig vattendelare bland spelare. Lite som kryddan koriander brukar jag säga. Personligen har jag faktiskt börjat tycka om det i maten på senare tid, kanske kan det bli samma visa för folk med just travridning?

Själva loppet var väl ingen nagelbitare, men vi fick se en fin vinnare. Dream In Matchtown stod 20 meter bättre till gentemot starten innan. Hästen reds tidigt till spets och sedan drogs farten upp en hel del på sista långsidan. Kassaskåpssäker blev sedan segern till slut.

Ridande Åsa Svensson disponerade loppet klart bra.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!