Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En tuff kväll för spelarna

En nollprocentare.

En enprocentare.

Och så avslutade fyraprocentaren Final Dream.

Spelarna hade det tufft.

Det var ingen enkel V86-gåta att lösa för spelarna den här onsdagen. Favoriterna hade det också kämpigt och blott två lyckades sätta nosen först. När vi dessutom bjöds på två riktiga stjärnsmällar fanns det till slut inte ett enda system, av de 703 336 inlämnade, kvar efter V86-8.

Dock hade en Tillsammans-rad chans till åtta rätt, men dessa system var kvar med Kabanoss.

Tonen angavs redan i V86-1 när enprocentaren Pandora Diamant fick fritt och speedade förbi favoriten (och mångas spik) From the Mine.

Än värre blev det i V86-7 när Overtimeosåfin från rygg ledaren hittade loss och sedan hur enkelt som helst spatserade förbi betrodde Vic de Luxe. Körande Krister Söderholm har svarat för bättre styrningar, ska sägas.

Final Dream avslutade skrällomgången och tog en imponerande dödens-seger. Kaj Widell körde, nästan i alla fall, som om han inte kunde förlora.

För dagen med helt maxad utrustning. Barfota runt om var anmält, så där hade spelarna absolut chansen att vara med på noterna. Däremot tävlade hästen i jänkarvagn för första gången i livet, och det var det många som missade. Det finns ju ingen vagninformation att ta del av för spelarna. Konstigt nog. Och frågan är hur länge ST ska blunda för problematiken som retar upp allt fler. Dags att vakna!

Ingen med åtta rätt innebär alltså en saftig jackpott kommande onsdag. Räkna med rejäl spelfeber. 

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!