Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

En rejäl häst – som får vårt förtroende

Foto: TR Bild / Travronden

Börjar du plugga på V75 redan under måndagen? Titta då hit!

Här är V75-redaktionens tipsettor inför söndagens omgång. 

V75-1

5 Pastor Power gav upp inne på upploppet senast och blev alldeles för pigg 1 300 kvar och den långa distansen fällde honom den gången. Nu är det ett halvvarv kortare och Pastor Power blir svårfångad från ledningen

V75-2

1 Copaca Banana har fyra segrar och en andraplats på sina fem senaste starter och har helt klart hittat nya växlar. Han är mycket snabb ut och om han kan hålla ut startsnabba Alicia Bore är halv slaget vunnet.

V75-3

4 Pastore Bob är segerlös efter årsdebuten. Det har inte klaffat på samma sätt som i fjol och senast blev han fast med gott om sparat i finalen av Sweden Cup. Vi är inne på att han kommer förbi 1 Policy Of Truth den första biten och det avgör troligen loppet. Pastore Bob var med i flera storlopp under fjolåret och är inte sämre i år. Det borde vara spets och slut. 

V75-4

9 Velten Versailles avslutade fjolåret genom att vinna i övertygande stil på svensk mark. Han har inte startat sedan december och formen är svårbedömd. Troligen är hästen rejält tränad inför comebacken och han tippas i öppet lopp.

V75-5

4 Uppohoppa blev snöpligt avslagen i det sista steget av Wollafur i comebacken. Han spurtade bra utan segerchans som trea senast. Med två lopp i kroppen är toppformen nära. Uppohoppa är rejäl och har vårt förtroende.

V75-6

1 New Life Wheels har hittat storformen hemma på slutet. Kommer med två raka och är obesegrad för Mikka Fors. Toppchans då han säkert är offensiv igen. 

V75-7

6 In Toto Sund kommer från seger i Östersund storhelg för fjorton dagar sedan. Hon visade prima form då hon vann ett större damlopp för andra året i rad och denna gång blev det ingen bluffseger då hon fick göra klart loppet från dödens. Kajsa Frick körde. I näst senaste starten var hon tvåa bakom Double Exposure. Nu tar Örjan Kihlström över tömmarna, nio segrar på 20 ihop. Det lutar åt bra chans.