Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Emelies jättesuccé: Drog in flera miljoner

Foto: Mikael Rosenquist / TR Media

I onsdags blev det åtta rätt men dålig utdelning. 

Under lördagens V75-omgång slog Emelie Theiler till igen – och drog in den näst största vinsten i landet: 3,6 miljoner kronor. 

– Det var roligt, säger hon. 

Emelie Theiler är en välkänd V75-spelare – och har flera gånger tidigare dragit in stora pengar på V75 och V86. 

I lördags, när det var stor jackpot på V75, slog hon till igen. 

Emelie låg bakom den näst största vinsten i landet som totalt landade på 3,6 miljoner kronor. Varje andel kostade 399 kronor och blev värda 166 000 kronor var. 

Systemet byggde hon runt två ”spetsspikar”: Lucky Base i V75-1 och Harran Boko i V75-6. 

– Jag tänkte att båda skulle ta ledningen och vinna. Sedan hade jag en del statistik i ryggen också, säger Emelie Theiler. 

”Brukar oftast ha två spikar” 

Vad har du för taktik när du spelar? 

– Jag har inga hemligheter men jag försöker gå ut med hårt med en spik om jag kan, för att få ett övertag. Sedan brukar jag oftast ha två spikar, men det kan variera. I bland har jag tre hästar i varje lopp och spikfritt. Sedan försöker jag oftast behålla många streck i sista avdelningen om jag kan. 

Vinsten var hennes hittills största sett till per andel. 

– Det känns jättebra. Jag har precis gjort comeback på VinnaTillsammans också. Jag började där i onsdags och då satt jag åtta rätt på V86 men då var det ju väldigt dålig utdelning. Men nu i lördags gick det bättre. Vilket var roligt, konstaterar hon. 

Tippar favorithästen på lördag

På lördag avgörs V75 på Hagmyren. Då lutar Emelie Theiler åt att spika 2 Antonio Tabac i V75-6. 

– Det är en av mina favorithästar. Jag har inte läst på, men känslan är att jag kommer spika honom på något system. Jag blev så glad när jag såg honom i startlistan, säger hon.