Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Han är en topphäst utöver det vanliga

LÖRDAG

Gävle, 19 maj

Beräknat spelstopp:

14.45 V4

16.20 V75

17.05 V5

18.19 DD

ANALYSER, RANKING OCH TIPS

Startlistorna, kusk- och tränarsnack och vår unika statistik - klicka på länkarna nedan (pdf-filer):

V75 – del 1

V75 – del 2 

Bästa spikarna

V75-3: 3 Global Unprotectded

Har radat upp fyra raka segrar i år och blir bara bättre och bättre för varje start. Läget är fint och vi tror att Magnus Jakobsson har bra chans att komma till ledningen. I den positionen ska det vara en jättebra segerchans.

V75-6: 3 Twister Bi

Har ju flera gånger visat att han är en topphäst utöver det vanliga. Med bara två veckor kvar till Elitloppet och en fribiljett dit i potten skulle det inte förvåna om han är så pass bra i ordning att han vinner direkt efter uppehåll.

V75-7: 7 Disco Volante

Imponerade senast då han vann på 1.11,0 på en bana som inte tillhör de snabbaste i landet. Nu aviserar man dessutom skoryck och vi har en känsla av att Disco Volante kan springa rysligt fort över distansen på en bra dag.

Spetsdragen

V75-2: 4 Divine

Stoet har matchats mot detta lopp och man aviserar att det blir laddning mot ledningen och att hon ska kunna mellan 1.12,5-1.13.0. Stämmer det är hon intressant...

V75-5: 4 Angle of Attack

Hästen är ju erkänt startsnabb och från det här läget ska det mycket till för att han ska missa ledningen. Han gav ett bra formbesked senast och leder garanterat länge.

Skrällbuden

V75-4: 12 Brenne Brakar

Blir knappast favorit i loppet från tillägg. Men hästen har riktigt bra form för dagen och skulle han sköta sig hela loppet blir vi inte förvånade om han rundar alla.

V75-5: 9 Juvels Boy

En häst som kan avsluta vasst och det faktum att han gör debut i Björn Goops regi gör honom inte mindre intressant.

Tänk på att ...

V75-1: 2 Gizmo de Veluwe

Han vann på en 1.13-tid på distansen näst senast och med tanke på den vassa avslutningen senast är formen knappast sämre nu. Från ett bra läge måste han streckas tidigt.

V75-4: 8 Nordby Fröy

Har mött och slagit Vollanfaks i de senaste starterna och galoppen senast sätter vi på oturskontot. En allround häst som kan bli svår att hämta in tillägg på!

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!