Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

”Det behöver inte bli dyrt att gardera storfavoriten”

Foto: LJ / TR Media
Foto: OLLE SPORRONG

Sju rätt i lördags och 70 000 kronor in.

Detta tack vare kallblodsdraget Don Viking. 

– Även om utdelningen stannade vid femsiffrigt senast så var det ändå ett bra formbesked och jag kommer att lägga Redaktions system på lördag igen, säger Fredrik Edholm

Expressens travexpert Fredrik Edholm satte sjuan på Redaktionens Chans-system i lördags och spelade in 2 696 kronor per andel. 

En stor anledning till succén var speldraget Don Viking som var spelad till 15% i kallblodsloppet. Hästen spikades även på Redaktionens Chans-system.

På lördag är det återigen dags för kallblod inom V75-spelet, när den årliga Unionskampen ska avgöras mellan norska och svenska hästar på Färjestad. 

”Behöver inte vara dyrt att gardera”

Där hittar vi även omgångens största favorit och formstarke Edholm har självklart stenkoll även denna helg:

– 5 Odd Herakles (V75-4) blir klar favorit i kallblodsloppet och det ska han vara. Det enda jag oroar mig är det flitiga resandet, Finland förra helgen och nu över till Sverige. Och det behöver inte vara dyrt att gardera då jag ser 1 Roli Eld som det enda hotet.

Har du någon annan vinnare i omgången?

– En som jag tror mycket på är 12 Bo C. (V75-6) som vann derbykval i fjol och han känns som ännu ”mera häst” i år och avslutade bra efter sen lucka senast. Jag tror att han stormar fram till seger på lördag!

Edholm fortsätter:

– Även om utdelningen stannade vid femsiffrigt senast så var det ändå ett bra formbesked och jag kommer att lägga Redaktions system på lördag igen.

Vill du spela med Expressens experter?

Redaktionens Lilla system (extern länk)

Redaktionens Stora system (extern länk)

Redaktionens Chanssystem (extern länk)