Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Duon gör upp om segern i lurigt lopp

SPELVÄRD: Jens Sjödén.

Top 7, Bergsåker, 24 augusti

Veckans tips till Top 7

Lägsta V75-klassen och lång distans är det som gäller den här lördagen. Loppet är lurigt men om 5 Mellby Galanga sköter sig är det en bra segerchans igen. Favoriterna brukar som bekant bli underspelade på den här spelformen. Jag gillar även 9 Simb Triumph som borde vara med och slåss om segern. Chansar på att dessa två gör upp som etta och tvåa.

1 Klose har ett bra spår och såg fin ut i ny regi senast. Han slåss om ”mellanplatserna”. 3 Imola Boko får ett bra lopp i främre träffen av skicklige Björn Goop och det kan även bli tal om jänkarvagn där! 2 Staro Mary Lou har gått i enklare gäng på slutet men sett fin ut. 12 Highspeed Dynamite kan nog vara lite för osnabb för V75 men borde kunna vara med som sexa eller sjua. I samma grupp lägger jag 4 Alice Ruda som höjt sig på slutet och får Jepson i vagnen.

Systemförslaget

Etta-Tvåa: 5 Mellby Galanga, 9 Simb Triumph.

Trea-femma: 1 Klose, 2 Staro Mary Lou, 3 Imola Boko.

Sexa-Sjua: 4 Alice Ruda, 12 Highspeed Dynamite.

96 kronor

JENS SJÖDÉN

100 miljoner kronor i jackpott på lördag – spela V75 med SportExpressens experter

Expressens jackpottsystem

Jonas Noreens Stora V75-system

Julia Björklunds V75-system