Personuppgiftspolicy

Vi använder cookies för att förbättra funktionaliteten på våra sajter, för att kunna rikta relevant innehåll och annonser till dig och för att vi ska kunna säkerställa att tjänsterna fungerar som de ska.

Läs mer i vår cookiepolicy.

Läs mer

Draget i V75-7 får inte nonchaleras

Foto: Malin Albinsson / TR Media

SportExpressens spelredaktion jobbar hårt med att bjuda läsarna på de bästa V75-tipsen.

Redan när startlistorna släpps börjar påläsningen, och under måndagen kommer första tanken från experterna.

Här är FREDRIK EDHOLMS tidiga tankar inför V75 på Kalmar.  

V75-1

Öppen Silverdivision. 12 Västerbo Lexington är på rätt väg och kan segerstrida trots läget, men här bör man gardera. 2 Zio Tom Jet har inte haft så här bra läge på länge och kan vara intressant. 3 Racing Ribb och 5 Hell Patrol är inte heller helt golvade.

V75-2

12 Hurricane Silas har gjort det kanonbra och blir säkert att räkna med igen. 13 Shocking Superman har visat stigande formkurva hos Robert Bergh och är aktuell trots tilläggen. 7 Gardner Shaw kan ju mycket i sina bästa stunder. Stall med högform!

V75-3

Bara åtta hästar anmälda i Stoeliten känns litet futtigt. 1 Mellby Free har ett perfekt läge och känns högaktuell. 3 Hevin Boko hade en svår uppgift senast och ska inte dömas för hårt på den fjärdeplatsen. Någon av dessa två är troligen vinnaren i loppet.

V75-4

Spårgynnade duon 2 Howdy Quick och 3 Napoleon Cash lär bli betrodda och är givna bud. 12 Titan Yoda har hittat stilen hos formtränaren Jennifer Persson och ska passas trots dåligt läge. 9 Becker kan också blanda sig i det hela om det klaffar lite.

V75-5

Ännu ett lopp som kan kräva många streck. Med framspår hade 11 Balboa Lux känts glödhet, men från spår elva kan det bli problem. 1 Benedetto O.P., 3 Zacapa Grim och 5 Nouba Mom har fina lägen och dessa tre bör man plocka med i ett tidigt skede.

V75-6

1 Boston Wise L. är i toppslag (satt fast i Harper Hanovers näst senast) och blir inte innerspåret en fälla är det hästen att slå för övriga. 4 Digital Dominante har gått från klarhet till klarhet i år. Även 5 Rackham och 6 Easy Cash bör vara med långt framme.

V75-7

Elitloppsdeltagaren 1 Cokstile har ett bra läge och är formen den rätta ska det vara en bra uppgift. 8 Racing Mange och 11 Brother Bill hade varit heta bud med bättre startspår. Örebro-stjärnan 4 Lucifer Lane är bättre än på länge och ska inte nonchaleras.