Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Distansen passar bra – han löser uppgiften

LÖRDAG

Mantorp, 24 mars

Beräknat spelstopp:

14.45 V4

16.20 V75

17.05 V5

18.20 DD

ANALYSER, RANKING OCH TIPS

Startlistorna, kusk- och tränarsnack och vår unika statistik - klicka på länkarna nedan (pdf-filer):

V75 – del 1

V75 – del 2

Bästa spikarna

V75-1: 10 Ready Ribb

Vann nyligen på distansen och den kommer absolut inte att fälla honom. Han har dessutom blivit mycket stabilare på benen och någon galopprisk borde det inte vara. Är bara formen intakt så löser han med största sannolikhet även den här uppgiften.

V75-3: 2 Sir Ratzeputz

Sir Ratzeputz kunde vinna Gulddivisionen i lördags trots att det inte stämde perfekt för honom på underlaget. Formen är fortsatt i stigande och den här gången börjar han från ett bättre läge än senast. Vi tror att det är toppchans till andra raka segern på V75.

Spetsdragen

V75-2: 2 Prima Italia

Vi tror att Veijo Heiskanen har bra chans att roffa åt sig ledningen och i den positionen ska det vara ett tidigt bud bakom favoriten.

V75-5: 6 Linus Boy

Trivs med Johnny Takter och kan få bra fart från ett spår en bit ut i banan. Vi räknar med ett offensivt upplägg och han sitter troligen i spets innan man kommer upp till första 500.

V75-7: 3 Titan Brodde

Släppte ledningen till Sir Q.C. senast men över den här distansen tror vi att Kihlström är sugen på att köra i front så länge det går.

Skrällbuden

V75-2: 9 Tahays Blue Amber

Visade form senast. Brukar kunna avsluta starkt när hon sköter sig och med minsta lilla klaff kan hon vara med på målfotot.

V75-4: 6 Hercules T.

Hade ett svårt läge i V75 senast och fullföljde klart godkänt som trea. Står lite bättre till nu lägesmässigt och kan vara en rysare.

V75-7: 6 Gute Band

Kördes snällt senast och formen är det inga större fel på. Han står perfekt inne på pengarna i loppet och ska inte nonchaleras.

Tänk på att ...

V75-3: 9 Shadow Woodland

Har inte startat på länge och behöver säkert loppet i kroppen. Är dessutom missgynnad av bakspåret då han är en startraket.

V75-6: 4 Jaques Noir

Gick bra efter markförlust senast och formen är bättre än vad raden antyder. Blir banan fin är han extra gynnad och han får inte glömmas bort.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!