Personuppgiftspolicy

Vi vill informera dig om vår policy som beskriver hur vi behandlar personuppgifter och cookies.

Läs mer

Det luktar spets och slut för Goop

LÖRDAG

Momarken, 17 september

Beräknat spelstopp:

14.45 V4

16.20 V75

17.05 V5

18.20 DD

ANALYSER, RANKING OCH TIPS

Startlistorna, kusk- och tränarsnack och vår unika statistik – klicka på länkarna nedan (pdf-filer):

V75 – del 1 

V75 – del 2 

Bästa spikarna

V75-5: 4 Farouk B.R.

Femåringen svarade för en mycket stark insats vid segern på Solvalla senast då han trots hårt tempo i ledningen gick undan till enkel seger och det såg dessutom ut att kunna finnas lite sparat. Nu kör Björn Goop själv och det luktar spets och slut igen.

V75-6: 10 Sir Ratzeputz

Visst är bakspåret ett litet minus. Men samtidigt brukar det alltid bli lite körning från början i sprinterloppen. Momarken har ett långt upplopp och Sir Ratzeputz har nog lite bättre inställning sista biten och det talar till hans fördel. Vi tror att han är starkast sista 100 och lämnar honom ensam.

Spetsdragen

V75-1: 4 Broadway Appolo

Hästen är kraftigt på gång och kan öppna. Spåret är bra och vi är inte främmande för att han sitter i spets tidigt (innerspåret är inte helt perfekt på Momarken). Väl där ska han besegras.

V75-3: 7 Normandie Royal

Tar knappast en längd på Quite Cool Classic från början. Men slog denne från dödens senast och det gör kanske att det invändiga hotet släpper och är nöjd med en bra rygg nu?

Skrällbuden

V75-2: 8 Dizzy Broad

Har fått ett par lopp innanför västen och formen kommer allt mer. Loppet är inte av den värsta sorten och lyckas Goop med styrningen kan hon överraska många.

V75-4: 1 Philip Lyn

Kan öppna bra och borde få spets eller rygg på ledaren. Och från en sådan position kan det vara farligt att plocka bort honom.

V75-6: 5 Thai Broadway

Har bytt regi och ska tävla utan skor på lördag enligt stallet. Det kan vara en kantboll för den som vill strecka på lite i snabbloppet.

Tänk på att

V75-2: 5 Raise Broline

Gjorde det bra som tvåa i V75 i comebacken i lördags och ska gå framåt lite med loppet i kroppen. Kusken är skicklig och femtespåret i Norge är klart bättre än i Sverige!

V75-4: 6 Will Prinsen

Är klart bättre än raden. Trivdes inte på Vincennes bana enligt tränaren och känns stark i jobben. Han kan säkert sluta långt framme med en lyckad start från springspåret.

Logga in för att följa

Det är gratis och går snabbt!